Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να φορέσω τα φλατ παπούτσια

Ο απόλυτος οδηγός για να φορέσεις τα φλατ παπούτσια


Κέλλυ Νόβακ

Ο απόλυτος οδηγός για να φορέσεις τα φλατ παπούτσια

Όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα ψηλά τακούνια. Αλλά πολλές από εμάς λατρεύουμε και την άνεσή μας! Εξ’ού και η αδυναμία μας προς τα φλατ παπούτσια. Είναι αυτά που θα «σώσουν» την ημέρα όταν θέλουμε οι εμφανίσεις μας να δείχνουν εντυπωσιακές, χωρίς όμως να θυσιάσουμε την άνεση των ποδιών μας! Φυσικά, τα φλατ παπούτσια, μπορεί να μην κάνουν τα look μας να δείχνουν τόσο μοναδικά ή μέχρι και τη σιλουέτα μας πιο αδύνατη...ή μήπως μπορούν;

Μας ρωτήσατε: πώς να φορέσω τα φλατ παπούτσια;

Αν διαβάσεις τα παρακάτω, σου υπόσχομαι ότι μπορείς τελικά να βρεις τρόπο να τα φορέσεις έτσι, ώστε να συμπεριλάβεις και αυτά τα στοιχεία στις εμφανίσεις σου. Ίσως μετά από αυτό, να μην θέλεις να ξαναφορέσεις ποτέ ξανά ψηλά τακούνια!

Tips για το πώς θα φορέσεις τα φλατ παπούτσια

#1. Ανάδειξέ τα με το σωστό μήκος ρούχου, όπως ένα φόρεμα πάνω από το γόνατο. Με τον τρόπο αυτό, δίνεις την ψευδαίσθηση μιας πιο μακριάς και κομψής σιλουέτας. 

3-slimming-style-guidelines-01.jpg

#2. Δώσε χαρακτήρα στο look σου, «αποκαλύπτοντας» τον αστράγαλό σου, όταν φοράς παντελόνι με τα φλατ παπούτσια σου. Έτσι, θα τραβήξεις όλη την προσοχή σε ένα από τα πιο αδύνατα σημεία του σωμάτός σου.

3-slimming-style-guidelines-02.jpg

#3. Φρόντισε το πανωφόρι σου να είναι μακρύ. Δημιουργείς layers με αυτό τον τρόπο, άρα και περισσότερο στιλ, ενώ άμα συνδυάσεις τα flat σου με ένα cropped παντελόνι, θα δείχνεις ακόμη πιο αδύνατη!

3-slimming-style-guidelines-03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.