Skip to main content

DO IT YOURSELF

4 αποδείξεις ότι το τζιν παντελόνι είναι το απόλυτο ρούχο για τις γιορτές

Τζιν παντελόνι και τα Χριστούγεννα; Κι όμως γίνεται!


Κέλλυ Νόβακ

Τζιν παντελόνι και τα Χριστούγεννα; Κι όμως γίνεται!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι γεγονός ότι έχουν πάντα μια «επισημότητα». Τα πάρτυ, οι φιλικές ή επαγγελματικές μαζώξεις, όλα απαιτούν μια σχετική… επισημότητα και γιορτινή διάθεση τις εμφανίσεις μας. Και ενώ αυτό είναι κάτι που μας αρέσει μεν, είναι κάποιες άλλες φορές που απλά θέλουμε να βάλουμε το τζινάκι μας και να είμαστε άνετες και εκατό τοις εκατό σίγουρες για τον εαυτό μας (μιας και πάντα μας το προσφέρει αυτό ένα τέτοιο ρούχο).

Τι θα έκανες λοιπόν, αν σου έλεγα ότι μπορείς να φορέσεις το λατρεμένο τζιν παντελόνι σου ακόμη και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς; Ναι, αυτές τις γιορτές σου προτείνω να υποδεχτείς την νέα χρονιά με άνεση, αυτοπεποίθηση και στιλ. Όλα αυτά, φορώντας το τζινάκι σου!

#1. Φόρεσε κάτω από ένα εντυπωσιακό φόρεμα το τζιν παντελόνι σου, αντί για ένα καλσόν. Θα είσαι και πιο ζεστή, άνετη αλλά και εξαιρετικά fashion forward! Ολοκλήρωσε με statement αξεσουάρ και πίστεψέ με, όλες θα εύχονται να είχαν σκεφτεί το ίδιο look με το δικό σου!

4reasons-to-wear-jeans-on-holidays-01.jpg

 

#2. Η δαντέλα είναι ένα αρκετά επίσημο ύφασμα από μόνο του, οπότε συνδυάζοντας με ένα τζιν παντελόνι θα φέρεις τις ισορροπίες στο σύνολό σου. Έτσι, δεν θα σου λείψει ούτε η επισημότητα που χρειάζεσαι, ενώ θα είσαι άνετη με το outfit σου!

4reasons-to-wear-jeans-on-holidays-02.jpg

 

#3. Αν μη τι άλλο, χρειαζόμαστε λίγο πάραπάνω glam τις γιορτές και τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να την στερηθείς φορώντας το τζιν σου. Ένα τοπ με παγιέτες ή σε μια μεταλλική απόχρωση, ένα εντυπωσιακό παλτό-γούνα και είσαι έτοιμη για πάρτυ!

4reasons-to-wear-jeans-on-holidays-03.jpg

 

#4. Δώσε ένα twist και μετατρέψου στο απόλυτο σοφιστικέ πρότυπο για τους γύρω σου, φορώντας το τζιν σου με ένα luxurious σακάκι, είτε από tweed ή από κάποιο άλλο πολυτελές ύφασμα. Μην ξεχνάς ότι η κομψότητα ταιριάζει σε κάθε περίσταση και σε κάθε “dress code”. 

4reasons-to-wear-jeans-on-holidays-04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand