Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να φορέσω το λευκό τζιν και τον χειμώνα;

3 τρόποι να φορέσεις το λευκό τζιν και τον χειμώνα. Η αιώνια διαχρονικότητα του τζιν παντελονιού, σε χειμωνιάτικη έκδοση!


Κέλλυ Νόβακ

3 τρόποι να φορέσεις το λευκό τζιν και τον χειμώνα. Η αιώνια διαχρονικότητα του τζιν παντελονιού, σε χειμωνιάτικη έκδοση!

Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλές γυναίκες έχουν συνδέσει το λευκό χρώμα, αποκλειστικά με το καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο, ένα τέτοιο χρώμα μας θυμίζει περισσότερο το χιόνι, παρά κάτι που να σχετίζεται με μια καλοκαιρινή εικόνα. Πάντως, άσχετα με το πώς συνδέει η καθεμία μας, πιστεύω πραγματικά ότι αυτή η απόχρωση είναι για όλο τον χρόνο. Και ποιος καλύτερος τρόπος να το ενσωματώσεις και να το βάλεις στην χειμερινή σου γκαρνταρόμπα από ένα λευκό, τζιν παντελόνι!

Τρόποι για να φορέσεις ένα λευκό τζιν και τον χειμώνα

Παρακάτω σου λέω 3 τρόπους να το φορέσεις που πιστεύω ότι όχι μόνο θα σε πείσουν να το φορέσεις αλλά και που θα κάνουν το λευκό τζιν παντελόνι το αγαπημένο σου και τον χειμώνα!

 

3ways2wearwhitejeans-01.jpgΣυνδύασε με color block μοτίβα σε ρούχα (παλτό, πουλόβερ κλτ.) δίνοντας ένα πιο σύγχρονο ύφος στην εμφάνισή σου! 3ways2wearwhitejeans-02.jpgΜπορεί να σε «δυσκολεύει» να φορέσεις ένα ολόλευκο σύνολο τον χειμώνα, αλλά αν συνδυάσεις αυτό το τζιν με nude αποχρώσεις θα δεις ότι η κομψότητα είναι ένα στοιχείο που μπορείς εύκολα να αποκτήσεις!

 

3ways2wearwhitejeans-03.jpg

Για ένα πιο διαχρονικό look συνδύασε ένα λευκό τζιν παντελόνι με μια μόνο απόχρωση, όπως το λαδί ή το καφέ, δημιουργώντας μια σοφιστικέ εμφάνιση!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ