Skip to main content

DO IT YOURSELF

4 τρόποι να αλλάξεις το στιλ σου σε χρόνο dt

Με την αλλαγή του νέου χρόνου, άλλαξε και το ντύσιμό σου!


Κέλλυ Νόβακ

Με την αλλαγή του νέου χρόνου, άλλαξε και το ντύσιμό σου!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις «Πρωτοχρονιάτικες υποσχέσεις» που δίνουμε στον εαυτό μας για την νέα χρονιά. «Φέτος, θα πάρω προαγωγή στην δουλειά», «θα γνωρίσω τον άντρα των ονείρων μου», «θα χάσω 10 κιλά». Και ενώ μπορεί κάποια από όλα αυτά –και πολλά άλλα- να μην είναι απαραίτητα στο χέρι μας για να συμβούν, κάποια πράγματα είναι. Όπως το να ανανεώσεις το στιλ σου. Υπάρχουν πολύ τρόποι να το κάνεις αυτό, εγώ όμως σου προτείνω 4 ευφάνταστους, δημιουργικούς και σίγουρα εύκολους!

 

#1. Δώσε μια ‘80s αισθητική στις εμφανίσεις σου φορώντας ένα shiny ρούχο με παγιέτες, ένα δερμάτινο παντελόνι ή μπουφάν, προσθέτωντας ένα ζευγάρι βάτες στα ρούχα σου. Παίξε, παίξε, παίξε!
 

3ways2changeyourstyle-this-year-01.jpg

 

#2. Kάνε τις σωστές «επενδύσεις» και φόρα ρούχα διαχρονικά που δεν είναι μόνο εποχιακά αλλά που θα φοράς μια ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά τα ρούχα πρέπει να είναι «βαρετά». Ένα camel coat για π.χ δεν θα είναι ποτέ βαρετό εξάλλου…
 

3ways2changeyourstyle-this-year-02.jpg

 

#3. Ζήσε άνετα! Και φόρα άνετα ρούχα τα οποία είναι φυσικά μοντέρνα. Ένα παντελόνι pajama ή μια ωραία φόρμα μπορούν να φορεθούν ακόμη και με γόβες και με ένα εντυπωσιακό bodysuit ή σακάκι.
 

3ways2changeyourstyle-this-year-03.jpg

 

#4. Πρόσθεσε πάντα ένα στοιχείο «έκπληξης» στις εμφανίσεις σου. Είτε είναι μια πολύχρωμη φούστα, είτε ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ δώσε την ευκαιρία σε ένα σου look, όταν το δει κάποιος να πει «ουάου». 
 

3ways2changeyourstyle-this-year-04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου