Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 τρόποι να φανείς αμέσως πιο αδύνατη χωρίς να θυσιάσεις το στιλ σου

Τέλος στα βαρετά μαύρα outfits!


Κέλλυ Νόβακ

Τέλος στα βαρετά μαύρα outfits!

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος… υποσχέσεις, αποτοξινώσεις, δίαιτες, έντονες γυμναστικές προπονήσεις κτλ. Και ενώ όλα αυτά είναι καλά, υπάρχουμε και εμείς οι πιο αντιδραστικοί χαρακτήρες που απλά αυτό τον μήνα, δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα από από τα παραπάνω! Ακόμη και αν φάγαμε κάτι παραπάνω στις γιορτές, αυτό δεν μας σταματάει από τα να απολαμβάνουμε μερικές από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής (aka το φαγητό). Βέβαια, ερχόμαστε αντιμέτωπες με κάτι άλλο: Με το τι θα φορέσουμε για να δείχνουμε εμ…κομψές. Να δείχνει η σιλουέτα μας τουλάχιστον πιο κομψή, που ενώ αυτή μπορεί να έχουμε σκοπό να θυσιάσουμε για λίγες ημέρες ακόμη (γιατί θα την κάνουμε αυτή την δίαιτα στο τέλος!), το στιλ μας όχι! Dont worry, be happy, γιατί με τα παρακάτω 3 tricks θα ξεγελάσεις εσένα αλλά και τους γύρω σου με την εμφάνισή σου! Με τα tips αυτά θα δείχνεις πιο αδύνατη αμέσως, χωρίς να έχεις κοπιάσει ώρες στο γυμναστήριο!

 

#1. Chevron: Ποιος να φανταζόνταν ότι αυτό το V print μπορεί να… ξεκλέψει μερικά κιλάκια από πάνω μας. Η «οπτική οφθαλμαπάτη» που δημιουργεί αυτό το μοτίβο καταφέρνει να κάνει τον κορμό σου να δείχνει πιο μακρύς και αδύνατος. Προτίμησέ το chevron μοτίβο σε πουλοβεράκια και φορέματα. 

3tricksthatmakeuslimmer-01.jpg

 

#2. Μυτερά παπούτσια: Άλλο ένα αναπάντεχο item που δεν θα περιμέναμε ποτέ ότι μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Και όμως λειτουργεί. Γιατί οι μυτερές άκρες στα παπούτσια «μακραίνουν» τα άκρα σου κάνοντας τα πόδια να δείχνουν πιο ψηλά και πιο λεπτά. Αυτό το τρικ λειτουργεί σε όποιο είδος παπουτσιού και αν σου αρέσει (φλατ, μπότες, μποτάκια κτλ.)

3tricksthatmakeuslimmer-02.jpg

 

#3. Λεπτές ρίγες: Aka pinstripe. Προτίμησε ψηλόμεσα –κατά προτίμηση- παντελόνια με λεπτή ρίγα τα οποία θα δημιουργήσουν και αυτά παρόμοιο αποτέλεσμα με τα μυτερά παπούτσια. Οι οριζόντιες γραμμές προσφέρουν μια κομψή σιλουέτα κάνοντας τα πόδια να δείχνουν πιο ψηλά και αδύνατα. 

3tricksthatmakeuslimmer-03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

DO IT YOURSELF

Πώς να ελαχιστοποιήσεις τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου εφαρμόζοντας τον κανόνα less is more

Δημιούργησε μια capsule γκαρνταρόμπα με τα απαραίτητα ποιοτικά κομμάτια, μειώνοντας τα έξοδά σου και εξοικονομώντας χώρο στο σπίτι σου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δεν τους έφερε γούρι ο Σασμός: Πέντε ηθοποιοί που χώρισαν!

Από την τηλεοπτική επιτυχία στις δυσκολίες της προσωπικής τους ζωής

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος