3 τρόποι να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις της δουλειάς - AllYou.gr

Search

3 τρόποι να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις της δουλειάς

Δώσε ένα μοντέρνο twist στα office looks και δεν θα χάσεις!

14 Φεβρουαρίου 2017

Θεωρώ ότι είναι μεγάλης σημασίας τα σύνολα που φοράμε στην δουλειά, να μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα. Είναι τουλάχιστον 8 ώρες από την ζωή μας, που περνάμε μέσα σε αυτά τα ρούχα, οπότε το «οφείλουμε» στον εαυτό μας να νιώθουμε καλά μέσα σε αυτά. Είναι σημαντικό να δίνουμε σημασία στις ενδυματολογικές επιλογές που κάνουμε γενικά,  πόσο μάλλον σε αυτές της δουλειάς που συνήθως διέπονται κάποιους «άγραφους» κανόνες και περιορισμούς.

Παρόλα αυτά, η φαντασία δεν έχει όρια και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε πάντα να ανακαλύψουμε νέους και ευφάνταστους τρόπους να δώσουμε μια μοντέρνα αλλά και fun «ματιά» ακόμη και στα… βαρετά office look μας. Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό, σου λέω παρακάτω. Σου προτείνω 3 τρόπους να τα αναβαθμίσεις,  χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείς με ενυδαματολογικά «τερτίπια». Αρκεί μερικές κινήσεις… ματ και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!

 

#1. Αντικατάστησε το κλασικό μεν, αλλά προβλέψιμο δε μαύρο σακάκι, με ένα σε nude απόχρωση.

 

3officelooks-upgrades-01.jpg

 

#2. Και μιας και λέμε για αποχρώσεις, γιατί να πρέπει να φοράς μόνο μαύρα ή γκρι κοστούμια στην δουλειά; Ένα σε μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση όπως το ivory ή το λευκό του πάγου με ρίγες θα δώσουν μια φρέσκια ματιά στο σύνολό σου.

 

3officelooks-upgrades-02.jpg

 

#3. Και πάλι αν επιμένεις στην ισχύ του μαύρου κοστουμιού, μπορείς να του δώσεις μια πιο ιδιαίτερη αισθητική, αντικαθιστώντας το κλασικό παντελόνι με ένα μαύρο κολάν και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα. Σημείωση: Τα πέδιλα φόρεσέ τα μόνο όταν δεν πνίγεσαι στα meetings!

 

3officelooks-upgrades-03.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης