Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να γίνεις stylish σε χρόνο dt!

4 tips αυστηρά για πολυάσχολες γυναίκες!


Κέλλυ Νόβακ

4 tips αυστηρά για πολυάσχολες γυναίκες!

Και ποιά γυναίκα τη σήμερον ημέρα, δεν είναι πολυάσχολη; Ο συδυασμός δουλειά, παιδιά, προσωπική ζωή, μας κρατά αρκετά… busy! Και αυτό σημαίνει βέβαια ένα πράγμα: ότι δεν έχουμε πάντοτε τον χρόνο για να είμαστε καλοντυμένες.

Ή μήπως έχουμε; Εγώ πιστεύω πως ναι. Πώς; Με τα πιο εύκολα τρικ τα οποία θα σε βοηθήσουν να ντυθείς για την δουλειά ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση, μέσα 2 λεπτά! Άπαξ και ακολουθήσεις τα παρακάτω, τότε θα είσαι πάντα stylish!

1. Φόρεσε ένα γιλέκο: Επιθυμείς μια high-fashion αισθητική στο ντύσιμό σου; Ένα μακρύ ή και κοντό γιλέκο, θα κάνει την δουλειά άψογα. Φόρεσέ το πάνω από οποιοδήποτε  outfit και θα έχεις αμέσως το πιο κομψό look.
 

2minutedressup_01.jpg 

2. Βάλε ένα μαντήλι: Eίτε φοράς κοστούμι στην δουλειά, είτε ένα πιο casual outfit, ένα μαντήλι γύρω από τον λαιμό, θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σου κάνοντάς την πιο εκλεπτυσμένη και chic. Όλα αυτά με μια κίνηση μόνο!
 

2minutedressup_02.jpg 

3. Επανάλαβε το outfit της Κυριακής: Την Κυριακή έχεις πάντα περισσότερο χρόνο ώστε να αφιερώσεις λίγα λεπτά παραπάνω για ένα outfit. Γιατί, λοιπόν, να μην φορέσεις το ίδιο ένα βιαστικό, δευτεριάτικο πρωινό; 
 

 

2minutedressup_03.jpg

 

4. Συνδύασε prints με χρώματα: Όταν βιάζεσαι το πρωί και δεν ξέρεις τι να βάλεις, απλά επίλεξε το πρώτο ρούχο με print που θα βρεις στην ντουλάπα σου και συνδύασέ το με ένα σε μονόχρωμη απόχρωση. Σε χρόνο dt θα δημιουργήσεις το πιο fashionable look!

2minutedressup_04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

DO IT YOURSELF

Πώς να ελαχιστοποιήσεις τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου εφαρμόζοντας τον κανόνα less is more

Δημιούργησε μια capsule γκαρνταρόμπα με τα απαραίτητα ποιοτικά κομμάτια, μειώνοντας τα έξοδά σου και εξοικονομώντας χώρο στο σπίτι σου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;