Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να φορέσεις τα ρούχα της παραλίας από το πρωί μέχρι το βράδυ!

3 χρήσιμα tips για να είσαι στιλάτη, άνετη και με... θαλασσινό αέρα, όλο το 24ωρο.


Μαριέτα Χριστοπούλου

3 χρήσιμα tips για να είσαι στιλάτη, άνετη και με... θαλασσινό αέρα, όλο το 24ωρο.

Η ζέστη έχει αρχίσει να έρχεται και εσύ το πιο πιθανό είναι να σκέφτεσαι παραλίες, σοκάκια, μαγιό, καφτάνια. Μία από τα ίδια! Γι' αυτό σήμερα σκεφτήκαμε να ανοίξουμε ένα κεφάλαιο χρήσιμο το οποίο θα φέρει το καλοκαίρι νωρίτερα στη ζωή μας.

Ο λόγος για τα ρούχα παραλίας, που προορίζονται "κανονικά" για παραλία, αλλά και φέτος φοριούνται παντού. Δεν περιορίζονται μόνο στην αμμουδιά, αλλά μπορούν να μας κάνουν να λάμψουμε μέχρι και στις βραδινές μας εξόδους. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουν περισσότερο με φόντο σοκάκια αγαπημένων νησιών αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στην Αττική είναι απαγορευμένα. Κάθε άλλο! Μπορείς να τα επιλέξεις και να φέρεις καλοκαιρινή διάθεση στην εμφάνισή σου, ακόμα και αν ο προορισμός σου είναι η... εξωτική πλατεία Καρύτση. Στιλ και οικονομία, δύο σε ένα.

Πώς, όμως, θα καταφέρεις να κάνεις όλα τα παραπάνω σωστά;

Ακολουθώντας τα εξής 3 tips:


#1.
 Φύλαξε τα ρούχα της παραλίας σαν τα μάτια σου

Σωστή εμφάνιση με φθαρμένα και "σημαδεμένα" ρούχα δε γίνεται, οπότε #SwseTaKalokairina. Θα ήταν πολύ ωραίο να υπήρχε ένα αντηλιακό που θα προστάτευε τα αγαπημένα σου ρούχα παραλίας αντί να τα καταστρέφει. Επειδή, όμως, κάτι τέτοιο προς το παρόν υπάρχει μόνο στα όνειρα μας, δώσε προσοχή. Φρόντισε τα σωστά, προστάτεψέ τα από το αλάτι και κράτησε τα μακρυά από τους αντιαισθητικούς λεκέδες αντηλιακού. 

#2. Βάλε φαντασία
 

acce1.jpg
 

Mη φοβάσαι! Πες "ναι" στους τολμηρούς συνδυασμούς, γιατί καλοκαίρι έχουμε (ή θα έχουμε σε λίγο) πράγμα που σημαίνει ότι λίγη τρέλα επιβάλλεται. Εμπνεύσου από τα άρθρα μας στο Allyou.gr ή από τα αγαπημένα σου περιοδικά! Εννοείται, ψάξε έμνευση και στα social media, ακολουθώντας διάσημες fashion bloggers που σε εκφράζουν. Ενημερώσου για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και  βάλε τη δική σου δημιουργική πινελιά συνδυάζοντας χρώματα, υφάσματα και στυλ. 

#3. Βρες τα κατάλληλα αξεσουάρ

Mε τους όρους τους φετινού καλοκαιριού,  αν θέλεις μια δόση glam πρέπει να τολμήσεις ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, ψάθινους φακέλους αλλά και κοσμήματα στα μαλλιά! Τα αξεσουάρ μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να αναβαθμίσουν ένα look παραλίας, σε μια στιλάτη εμφάνιση για απογευματινή βόλτα ή και βραδινή έξοδο!

https://www.instagram.com/p/BTJQmn3hb-R/

Αν, λοιπον, το αντηλιακό δεν κατάφερε μέχρι τώρα να αφήσει εκείνο τον επίμονο λεκέ στο αγαπημένο ρούχο που συνοδεύει το μαγιό σου – γιατί είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα υπάρχει λύση και γι΄ αυτό –φόρεσε το από το πρωί μέχρι το βράδυ και πάρε μαζί σου την αίσθηση της παραλίας παντού.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!