Skip to main content

DO IT YOURSELF

Άνετα ψηλοτάκουνα: έτσι θα καταλάβεις αν τα τακούνια σου είναι άνετα ή όχι

Έτσι θα καταλάβεις αν τα τακούνια σου είναι άνετα ή όχι 


Κέλλυ Νόβακ

Έτσι θα καταλάβεις αν τα τακούνια σου είναι άνετα ή όχι 

Το να αγοράσεις καινούργια τακούνια είναι πάντα μια περίεργη υπόθεση. Είτε ψωνίζεις online, είτε σε φυσικό κατάστημα δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη για το αν θα είναι άνετα ή όχι. Μπορεί να τα δοκιμάσεις εκείνη την στιγμή και να είναι νιώθεις ότι μπορείς να τα περπατήσεις χωρίς καμία δυσκολία και μια εβδομάδα μετά να θέλεις να τα πετάξεις στα σκουπίδια!

Πώς να καταλάβω αν τα τακούνια είναι άνετα;

Το απόλυτο τρικ για να καταλάβεις αν έχεις σπαταλήσει τελικά τα λεφτά σου άδικα ή όχι, θα σου πάρει μόλις 2 δευτερόλεπτα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια μεζούρα και να μετρήσεις την απόσταση από την σόλα στο τακούνι. Αν δεν ξεπερνάει τα 2.5 εκ. τότε δεν είναι άνετα, γιατί αυτό σημαίνει ότι η κλίση που θα έχει το παπούτσι είναι πιο ψηλή (απ’ όταν ξεπερνάει τα 3 εκ. και πάνω), άρα πέφτει και περισσότερο βάρος στα δάχτυλα των ποδιών.

Ζήτα μια μεζούρα πριν αγοράσεις παπούτσια

Οπότε όταν πρόκειται να αγοράσεις παπούτσια σε κατάστημα, τότε φρόντισε να ρωτήσεις αυτή την πληροφορία από την πωλήτρια ή απλά να της ζητήσεις μια μεζούρα για να μετρήσεις την απόσταση. Δοκιμάζοντάς λοιπόν, παπούτσια που έχουν μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στην σόλα και το τακούνι, αμέσως θα δεις διαφορά!

Ρώτα πριν τις online αγορές

Αν από την άλλη, ψωνίζεις online, μπορείς να μετρήσεις την οθόνη σου και έπειτα την φωτογραφία με τα παπούτσια και συμπερασματικά να καταλάβεις αν υπάρχει μεγάλη απόσταση ή όχι. Επίσης, πολλά μεγάλα online καταστήματα, παρέχουν υπηρεσίες live chat, οπότε μπορείς ανά πάσα στιγμή να στείλεις σχετικό μήνυμα στους στιλίστες του site. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

DO IT YOURSELF

Πώς να ελαχιστοποιήσεις τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου εφαρμόζοντας τον κανόνα less is more

Δημιούργησε μια capsule γκαρνταρόμπα με τα απαραίτητα ποιοτικά κομμάτια, μειώνοντας τα έξοδά σου και εξοικονομώντας χώρο στο σπίτι σου.

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.