Skip to main content

DO IT YOURSELF

4 μυστικά που κάθε έμπειρη shopper πρέπει να γνωρίζει

Τέρμα στις άσκοπες αγορές!


Κέλλυ Νόβακ

Τέρμα στις άσκοπες αγορές!

Ξέρεις με του που τελειώνουν οι εκπτώσεις και είμαι σε πολύ καλή διάθεση. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι 100% σίγουρη ότι έκανα τις σωστές επενδύσεις και τις σωστές αγορές. Πώς μπορώ να είμαι τόσο σίγουρη για τα ψώνια μου; Έχω μυστικό, γι’ αυτό… Πολλά για την ακρίβεια! Και θα σ’τα αποκαλύψω όλα. Και να είσαι βέβαιη ότι από εδώ και πέρα, θα κάνεις μόνο σωστές αγορές και δεν θα σκορπάς άσκοπα τα λεφτά σου!

#1. Ψώνιζε τις Δευτέρες

Και λιγότερο κόσμο στα δοκιμαστήρια θα έχει (άρα θα έχεις την ησυχία σου όταν δοκιμάζεις ρούχα) και στα ρούχα στο νούμερό σου θα βρεις!

#2. Κάνε υπομονή μέχρι τις εκπτώσεις

Πριν πας να ψωνίσεις ένα πολύ ακριβό ρούχο (ή και όχι τόσο ακριβό), σκέψου: «Πότε είναι οι επόμενες mid-season εκπτώσεις;». Έτσι μπορείς να το αγοράσεις σε πολύ καλύτερη τιμή και να αγοράσεις ίσως και κάτι παραπάνω….

#3. Μην ψωνίζεις τα “trendy” ρούχα

Οκέι, όχι να μην ψωνίζεις ρούχα που είναι της μόδας, απλά όταν πρόκειται να ψωνίσεις μια τάση, φρόντισε να είσαι σίγουρη για αυτή την αγορά. Σου ταιριάζει σίγουρα το ρούχο; Μπορείς να το υποστηρίξεις; Και το σημαντικότερο: Μπορείς να το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ρούχα της ντουλάπας σου; Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε καλύτερα να επενδύσεις σε ένα πιο διαχρονικό ρούχο.

#4. Βρες τον Waldo

Τα καλά κομμάτια είναι και τα πιο δύσκολα για να βρεις σε ένα κατάστημα ρούχων. Θέλει ψάξιμο η υπόθεση, οπότε φρόντισε να είσαι παρατηρητική όταν ψωνίζεις και να είσαι μέχρι και… ενοχλητική στις πωλήτριες αν πρόκειται να σε βοηθήσουν να βρεις το τέλειο ρούχο. Tip: Σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που προσφέρει οικονομία αντί ποιότητας, φρόντισε να επιλέγεις ρούχα που θυμίζουν δέρμα, λουστρίνι ή σουέτ και δείχνουν πιο ακριβά, ενώ συνήθως είναι και πιο ανθεκτικά.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών