Skip to main content

DO IT YOURSELF

4 τοπ που δεν ταιριάζουν καθόλου με τα κολάν σου

Τι πρέπει να αποφεύγεις να φοράς με το πιο άνετο ρούχo της γκαρνταρόμπας σου!


Κέλλυ Νόβακ

Τι πρέπει να αποφεύγεις να φοράς με το πιο άνετο ρούχo της γκαρνταρόμπας σου!

Πιστεύω ότι (πλέον) ένα κολάν για μία γυναίκα, είναι ότι και το τζιν παντελόνι της. Το αγαπημένο ρούχο της ντουλάπας της. Όπως και με τα τζιν, έτσι και με τα κολάν, καμία γυναίκα δεν έχει μόνο ένα! Για την ακρίβεια, έχει ένα για κάθε περίσταση: για την βόλτα, για το γραφείο, για το γυμναστήριο, για την έξοδο κ.ο.κ.

Είναι ένα τόσο χρηστικό και «πολυμορφικό» ρούχο που πραγματικά είναι σχεδόν απίθανο μία γυναίκα, να το αποχωριστεί. Και ενώ είναι ένα ρούχο που συνδυάζεται πάνω-κάτω, με όλα, υπάρχουν τελικά κάποια ρούχα τα οποία είναι κάπως «απαγορευτικοί» συνδυασμοί!

Παρακάτω λοιπόν, σου λέω ποια είναι τα 4 τοπ που καλό είναι να αποφεύγεις να φοράς με το κολάν σου, αλλά και 5 εναλλακτικές για να το αναδείξεις με τον πιο stylish τρόπο!

#1. Τοπ με ανοιχτή πλάτη

Λόγω της στενής εφαρμογής του κολάν είναι σοφότερο να μην υπερτονίσεις την φιγούρα σου και ειδικά τα οπίσθιά σου. Για ένα πιο elegant look προτίμησε ένα ασύμμετρο τοπ.

4tops2wearwithleggings_01.jpg

#2. Κοντό crop top

Σε παρόμοια λογική, μιας και φοράς ένα κολλητό παντελόνι, απέφυγε ένα που να αποκαλύπτει την κοιλιά. Προτίμησε ένα τοπ με παρτούς ώμους που φτάνει μέχρι τους γοφούς.

4tops2wearwithleggings_02.jpg

#3. Διάφανο τοπ

Ναι, είναι της μόδας τα τοπ τύπου «εσώρουχα» ή αυτά με διαφάνειες, αλλά όσο και να μας αρέσουν δεν ταιριάζουν πολύ με αυτό το fashion item. Προτίμησε ένα μεταξωτό που θα αποδώσει και θηλυκότητα και στιλ.

4tops2wearwithleggings_03.jpg

#4. Κοντό, boxy πουκάμισο

Με τα κολάν η σωστή ισορροπία μεταξύ των δύο ρούχων είναι το μυστικό. Γι’ αυτό πρόσεξε τα μήκη και επέλεξε ένα πουκάμισο oversized το οποίο θα δείχνει σούπερ stylish με το κολάν σου.

4tops2wearwithleggings_04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός