Skip to main content

DO IT YOURSELF

5 μαθήματα μόδας από τις αγαπημένες μας σταρ

Χειμωνιάτικα celebrities' looks που θα σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση.


Κέλλυ Νόβακ

Χειμωνιάτικα celebrities' looks που θα σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση.

Είναι μέσα Ιανουαρίου που σημαίνει ότι η "γλύκα" των γιορτών έχει αρχίσει να ξεθωριάζει και όσο κι αν απολαμβάναμε μέχρι τώρα τον κρύο καιρό, τώρα έχουμε αρχίσει απλά να κρυώνουμε. Πολύ!

Και ειδικά στην Ελλάδα, που δεν είμαστε μαθημένοι στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καμιά φορά, το να ντυθούμε ζεστά και με ενδυματολογικό ενδιαφέρον, μοιάζει task ακατόρθωτο! Ευτυχώς, για εμάς, υπάρχουν πολλές stylish γυναίκες εκεί έξω που μας υποδεικνύουν τι να φοράμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μερικές από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz, άθελά τους (ή και θελημένα, ποτέ δεν ξέρεις) μας προσφέρουν έμπνευση με τις εμφανίσεις τους!

Παρακάτω λοιπόν, σου παρουσιάζω 5 χειμωνιάτικα looks από celebrities τα οποία, αν τα βάλεις «κάτω», μας παρέχουν με ενδυματολογικά τρικ για το πώς να ντυθούμε αυτή την εποχή!

«Χοντροκομμένα» πλεκτά

5stylinglessonsfromcelebs_01.jpg

Πάρε παράδειγμα, από την Gigi Hadid η οποία επιλέγει χοντρά και statement πουλόβερ για τον χειμώνα. Είτε με ένα κολάν και sneakers, είτε με τζιν και χαμηλά μποτάκια θα έχεις ένα άψογο και στιλάτο χειμερινό look!

Δώσε βάση στα πανωφόρια

5stylinglessonsfromcelebs_02.jpg

Τα layers είναι μία «τεχνική» την οποία υιοθετούμε πολύ τον χειμώνα. Τι θα έλεγες όμως, να εμπνευστείς από την Gabrielle Union και να δημιουργήσεις layers με τα πανωφόρια σου; Και ζεστή θα είσαι και πρωτότυπο σύνολο θα έχεις!

Ένα ζιβάγκο την ημέρα, την ίωση κάνει πέρα

5stylinglessonsfromcelebs_03.jpg

Μιας και λέμε για layers, ένας… ζεστός και κομψός τρόπος να δημιουργήσεις ένα χειμερινό look είναι προσθέτοντας ένα ζιβάγκο κάτω από τα ρούχα σου. Τώρα το ρούχο αυτό θα είναι ένα πουκάμισο, όπως έχει κάνει η Olivia Palermo, ένα απλό τοπ, ένα φόρεμα; Εσύ αποφασίζεις!

Αντί sneakers…. “snowkers”

5stylinglessonsfromcelebs_04.jpg

Καλά τα λευκά σου Stan Smith ή τα μαύρα σου Converse, δεν λέω. Και ενώ κάνουν τέλειες εμφανίσεις, τώρα μέσα στο καταχείμωνο θα κάνουν μπλε τα πόδια σου από το κρύο! Γι’ αυτό αντικατέστησε τα sneakers σου με χειμερινά μποτάκια. Η J.Lo για παράδειγμα προτίμησε τα κίτρινα, δερμάτινα μποτάκια για πιο… urban καταστάσεις! Εσύ μπορείς να επιλέξεις αρβυλάκια για πιο ροκ looks ή σουέτ ankle boots για πιο φινετσάτα σύνολα.

Hi hoodie!

5stylinglessonsfromcelebs_05.jpg

Καλή η οversized πουκαμίσα που φορούσες μέχρι και τώρα ή το crewneck κασμιρένιο πουλοβεράκι που ταίριαζε άψογα με τα sneakers που λέγαμε παραπάνω. Αλλά τι να σου κάνουν αυτά στην βαρυχειμωνιά; Πες «αντίο» πουλοβεράκι και καλωσόρισε το hoodie στην ζωή σου! Τα φουτεράκια (με κουκούλα ή χωρίς) είναι μία πολύ στιλάτη προσθήκη στα χειμερινά σου looks που θα σε κρατήσουν σούπερ ζεστή! Την Selena Gomez την κράτησε τόσο, ώστε έσκασε από την ζέστη η κοπέλα και το έβαλε στους ώμους της!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30