5 τρόποι για να κάνεις τα φτηνά σου ρούχα να φαίνονται ακριβά! - AllYou.gr

Search

5 τρόποι για να κάνεις τα φτηνά σου ρούχα να φαίνονται ακριβά!

Ανάβαθμιση τώρα. 

31 Οκτωβρίου 2014
Συντάκτης : Kelly Novak

 Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και τα ρούχα σου πρέπει να αντανακλούν το ίδιο ύφος! Ξέφυγε λίγο από την "μιζέρια" και δες πως με 5 τρόπους μπορείς να κάνεις τα φτηνά σου ρούχα να δείχνουν πιο ακριβά.

1. Κουμπιά: Άλλαξε τα κουμπιά από τα σακάκια, τα παλτό ακόμη και από τα πουκάμισά σου με κουμπιά πιο ιδιαίτερα και δες το καθημερινό σου ρούχο να... ανεβάζει τις τιμές!

buttons.jpg

2. Επισκέψου την μοδίστρα σου: Θέλεις το φόρεμά σου να μοιάζει με αυτό που είδες στην πασαρέλα της Chanel; Επισκέψου την μοδίστρα σου! Με μερικές μεταποιήσεις θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

tailor.jpg

3. "Διατήρησε" σωστά τα ρούχα σου: Συνήθως τα πιο φτηνά ρούχα και αξεσουάρ δεν έχουν την ίδια «αντοχή» με τα designer κομμάτια. Για τον λόγο αυτό, δώσε έξτρα προσοχή στα ρούχα σου και μην τα πετάς “από εδώ και από εκεί”! 

Closet_Organizer.jpg

4. Άλλαξε τα λουριά από τις τσάντες σου: Αλλάζοντας το λουρί της τσάντας (μέχρι και το φερμουάρ) και βάζοντας καινούργια και πιο καλά σε ποιότητα, θα αναδείξεις την τσάντα σου!

bag strap.jpg

5. Πήγαινε στον τσαγκάρη: Πηγαίνοντας ακόμα και τα πιο φτηνά σου παπούτσια στον τσαγκάρη για να τους αλλάξει την σόλα ή να τους φτιάξει το τακούνι, αμέσως δείχνουν πιο καθαρά και περιποιημένα, χωρίς κανείς να καταλάβει ότι τα πήρες μόλις... 20€!

shoes.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!