Skip to main content

DO IT YOURSELF

Stilettos 101: Τι δεν πρέπει να φοράς με τα τακούνια

4 συνδυασμοί που πρέπει να αποφεύγεις


Κέλλυ Νόβακ

4 συνδυασμοί που πρέπει να αποφεύγεις

Μπορεί να λατρεύεις την άνεση που σου προφέρουν τα αθλητικά σου παπούτσια, αλλά καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία και το σεξαπίλ που προσφέρουν τα τακούνια!

Αυτό φυσικά, αν τα φοράμε σωστά! Δηλαδή, μπορούν πολύ εύκολα και με τους λάθος συνδυασμούς η… γοητεία αυτή να μετατραπεί σε… κακογουστιά κάτι που καμία γυναίκα δεν επιθυμεί για τις εμφανίσεις της!

Παρακάτω λοιπόν, σου παρουσιάζω 4 ρούχα που πρέπει να αποφεύγεις να συνδυάζεις με τα στιλέτο ή ψηλά τακούνια σου!

Σημείωση: Όλα τα παρακάτω είναι προτάσεις και όχι κανόνες. Μπορεί να βρεις ένα τρόπο να συνδυάσεις τα παρακάτω ώστε να σε εκφράζει και εσένα και το στιλ σου. Όπως κι να έχει το θέμα είναι να πειραματιστείς και να φοράς πάντα ρούχα που αρέσουν σε εσένα πρωτίστως. Παρόλα αυτά, είναι καλό να έχεις πάντα την κομψότητα ως γνώμονα και να αποφεύγεις να κάνεις προκλητικές αντί για σέξι, εμφανίσεις!

Καυτό σορτς + στιλέτο

ΟΚ, σίγουρα εδώ τραβάς ήδη τα βλέμματα πάνω σου με τα πόδια σου! Αλλά τράβα την προσοχή και με κομψό τρόπο και προτίμησε φλατ με αυτό το ρούχο, αντί για ψηλές γόβες. Αν θέλεις λίγο ύψος παραπάνω όμως, μπορείς να φορέσεις ένα μεσαίου ύψους block heel.

Μίνι φούστα + γόβες πλατφόρμα

Αρχικά, αυτό το στιλ παπουτσιού είναι… tricky από μόνο του, οπότε θέλει τρομερή προσοχή με τι ρούχα το συνδυάζεις. Ειδικά, αν πρόκειται για μια μίνι φούστα τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή σου προκλητική αντί για σέξι. Προτίμησε είτε μια πιο μακριά φούστα, είτε ένα ζευγάρι mid-heels.

Ανοιχτά ψηλά πέδιλα + pencil φούστα

Εδώ περισσότερο, είναι θέμα στιλ. Δηλαδή η αυστηρού αυτή ύφους στενή φούστα σε συνδυασμό με τα ανοιχτά και ψηλά πέδιλα δεν είναι και το καλύτερο pairing. Προτίμησε κλασσικές, διαχρονικές (κλειστές) γόβες.

Ό,τι δεν μπορείς να περπατήσεις

Μη σου πω πόσες φορές έχω φορέσει ένα ωραίο ζευγάρι ψηλά τακούνια στην εφηβεία μου, που δεν μπορούσα να περπατήσω! Ήταν από τα μεγαλύτερα fashion faux pas που έχω κάνει! Αν δεν μπορείς να περπατήσεις καλά ή δεν νιώθεις άνετα μέσα στα τακούνια σου, τότε ποιο το νόημα; Ούτε σέξι θα δείχνεις και κυρίως δεν θα το αισθάνεσαι! Φόρα μόνο παπούτσια που τα νιώθεις άνετα και είναι… ευκολοπερπατήσιμα!

Κεντρική φωτό: Instagram @theladyofthegoldrings

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30