Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να δείχνω πιο ψηλή

Το απόλυτο τρικ για να δείχνεις πιο ψηλή ακόμα και με φλατ παπούτσια


Κέλλυ Νόβακ

Το απόλυτο τρικ για να δείχνεις πιο ψηλή ακόμα και με φλατ παπούτσια

Πώς να δείχνω πιο ψηλή, χωρίς να φοράω ψηλά τακούνια; Μας ρωτάς...

Petite, κοντούλα, μικρούλα στο ανάστημα, αλλά τεράστια σε προσωπικότητα. Όπως και να θέλεις να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου, εσύ που δεν είχες την ευκαιρία να έχεις μερικούς εξτρά πόντους στο ανάστημα, δεν έχει σημασία. Ομορφιά είναι στα πάντα. Είτε είσαι ψηλός, κοντός, «μεσαίος», με μεγάλο ή μικρό στήθος, με ξανθά ή μελαχρινά μαλλιά.

Δεν χρειάζονται ψηλά τακούνια... μια ζωή

Οπότε, ότι ύψος και να έχεις δεν έχει σημασία. ΟΚ, ίσως να έχει και λίγο, από ενδυματολογικής άποψης και μόνο. Μπορεί λόγω του αναστήματός σου, να νομίζεις ότι πρέπει να την «βγάζεις» μια ζωή φορώντας ψηλά τακούνια, αλλά πίστεψέ με, δεν υπάρχει λόγος. Πρώτον, γιατί όπως είπαμε όλα τα ύψη, μεγέθη κτλ. είναι όμορφα και δεύτερον γιατί… πρακτικά δεν υπάρχει λόγος! Μπορείς λοιπόν, να φοράς και φλατ παπούτσια χωρίς φόβο!

Το τρικ για να δείχνεις πιο ψηλή χωρίς τακούνια

Υπάρχει το απόλυτο τρικ που θα αναδείξει το ανάστημά σου και το γεγονός ότι δεν φοράς τακούνια δεν θα το καταλάβει κανείς! Αρκεί να γυρίσεις λίγο το παντελόνι σου στο ύψος του αστραγάλου σου!

Κάνοντας αυτό, δίνεις την ψευδαίσθηση ότι δεν είσαι πολύ petite, σε αντίθεση με το να αφήσεις το μήκος του παντελονιού σου ελεύθερο το οποίο λόγω του εξτρά υφάσματος σε κάνει να δείχνεις πιο κοντή.

Επίσης, οι καρποί των χεριών μας και οι αστράγαλοι των ποδιών μας είναι τα πιο κομψά μέρη του σώματός μας, άρα και τα καλύτερα για να… αποκαλύπτουμε!

Φωτό: Jeshoots.com

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.