Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να φορέσω το τζιν μπουφάν

Πώς να συνδυάσεις το τζιν μπουφάν.


Κέλλυ Νόβακ

Πώς να συνδυάσεις το τζιν μπουφάν.

Ένα από τα πιο σημαντικά items μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το τζιν μπουφάν. το πολύτιμο ρούχο που φοράμε όταν κάνει κρύο το καλοκαίρι, όταν θέλουμε να δώσουμε στιλ στα ανοιξιάτικα σύνολά μας και αυτό το οποίο προσφέρει μια διαχρονικότητα στα φθινοπωρινά μας looks. Γιατί ναι, το denim jacket είναι παντός καιρού. Αλλά επειδή ακριβώς το φοράμε τόσο συχνά, είναι σημαντικό να βρίσκεις νέους και φρέσκους τρόπους για να το φοράς, κυρίως για να μην το βαρεθείς ποτέ!

Πώς να φορέσεις το τζιν μπουφάν

Τα καλά νέα πάντως είναι ότι σου προτείνω πώς να το φορέσεις διαφορετικά και να ανανεώσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις στο λεπτό!

Pajama Style

https://www.instagram.com/p/BkEBEGuF06x/?tagged=pajamastyle

Άλλη μια τάση που φοριέται ήδη από πέρσι είναι αυτή των ρούχων που θυμίζουν πιτζάμες. Γιατί λοιπόν να μην «φέρεις» αυτή την άνεση των ρούχων αυτών και στις καθημερινές σου εμφανίσεις; Και μάντεψε με τι ρούχο συνδυάζεται άψογα για π.χ ένα pajama παντελόνι.... Ναι, ναι το βρήκες! Με ένα τζιν μπουφάν.

Double Denim

https://www.instagram.com/p/BoChh6floJw/?tagged=doubledenim

Η τάση του doubledenim έχει αρχίσει να «ανθίζει» πολύ τελευταία και η αλήθεια είναι ότι την λατρεύουμε. Έχει μια απίστευτα ρετρό και urban αισθητική που θα κάνει τις εμφανίσεις σου μοναδικές. Συνδύασε με ένα τζιν «κοστούμι» (μπουφάν+παντελόνι) μέχρι και με μια φούστα ή φόρεμα.

Maxi Dress

https://www.instagram.com/p/Bll6JJvFRPU/?tagged=maxidressstyle

Ένα αέρινο και κυρίως άνετο μακρύ φόρεμα, δεν είναι κατάλληλο μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου. Άρχισε να το φοράς και τώρα, το οποίο σε συνδυασμό με το denim jacket σου θα φέρει τις σωστές ισορροπίες στο καθημερινό σου ντύσιμο. Ποιες είναι αυτές; Αυτές του ρομαντικού και urban στιλ φυσικά!

Κεντρική φωτό: Instagram @ dream_khongcoc

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα