Skip to main content

DO IT YOURSELF

Tips για να μη χαλάνε τα μαύρα ρούχα σου

Τα ρούχα που αγαπάμε αξίζουν πάντα περισσότερη φροντίδα.


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Τα ρούχα που αγαπάμε αξίζουν πάντα περισσότερη φροντίδα.

Στην περίπτωση μάλιστα που είσαι λάτρης του μαύρου, τότε σίγουρα αναζητάς τρόπους ώστε τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου τα οποία λατρεύεις και φοράς συνέχεια, να μην ξεθωριάζουν ποτέ. Μάθε παρακάτω σημαντικές συμβουλές για να τα διατηρήσεις αναλοίωτα στο χρόνο. 

1. Πριν βάλεις τα ρούχα στο πλυντήριο γύρισέ τα από την ανάποδη. Το πλυντήριο χαλαρώνει τις ίνες των ρούχων, δημιουργώντας αποχρωματισμό . Γυρίζοντάς τα ανάποδα προστατεύονται περισσότερο.

2. Μην τα αφήνεις να στεγνώνουν απευθείας στον ήλιο γιατί το μαύρο χρώμα απορροφάει περισσότερη ακτινοβολία από τον ήλιο (συγκριτικά με άλλα χρώματα) με αποτέλεσμα να ξεθωριάζει πολύ γρήγορα.

3. Σιδέρωσε  τα μαύρα ρούχα σου σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς πετσέτα ή με πιο υψηλή θερμοκρασία χρησιμοποιώντας ένα λεπτό ύφασμα. Φυσικά  πάντα από την ανάποδη μεριά.

4. Εμπνευσμένη από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, η νέα σύνθεση του Persil Black με τεχνολογία Fibrex, ενδυναμώνει την λειτουργικότητα των ινών, και έτσι τα ρούχα , διατηρούν τη φόρμα τους . Ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις, το χρώμα δεν χάνει την έντασή του, αφού το Persil όχι μόνο ανανεώνει το μαύρο και τα σκούρα χρώματα, αλλά παράλληλα επιδιορθώνει την ένταση των χρωμάτων και αποτρέπει τον αποχρωματισμό τους κατά την πλύση! Στο κανάλι FOX της συνδρομητικής τηλεόρασης, θα βρεις επιπλέον χρήσιμα tips για το πώς μπορείς να διατηρήσεις το έντονο μαύρο, αλλά και πως να κάνεις το styling... παιχνιδάκι!

 

IMG_4228.PNGIMG_4229.PNG

 

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.