Skip to main content

DO IT YOURSELF

3+1 tips που όλες οι fashionable γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν

Για να είσαι πάντα στην… τρίχα!


Κέλλυ Νόβακ

Για να είσαι πάντα στην… τρίχα!

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε όταν βλέπουμε μια καλοντυμένη γυναίκα στον δρόμο, είτε στα fashion blogs ή ακόμα και μια stylish φίλη μας, πώς γίνεται οι εμφανίσεις τους να είναι πάντα άψογες. Πώς γίνεται να είναι πάντα τα ρούχα τους σιδερωμένα ή πάντα καθαρά και χωρίς στάμπες από καφέ (που είμαι σίγουρη ότι ουκ ολίγες φορές σου έχει συμβεί-όπως σε όλες μας εξάλλου);

Η αλήθεια κρύβεται σε έναν πολύ απλό αλλά απαραίτητο παράγοντα: Την οργάνωση. Δεν είναι τίποτα απίθανο σε αυτή την ζωή, ακόμα και το να έχεις πάντα ένα αψεγάδιαστο look, εάν είσαι οργανωμένη. Δες πώς θα το κάνεις.

1. Βρες από το προηγούμενο βράδυ το outfit της επόμενης μέρας: Δεν είναι τίποτα το τρομερό. Απλά αφιέρωσε μερικά λεπτά για να ψάξεις τι θα φορέσεις την επόμενη μέρα. Δίνοντας λιγο χρόνο παραπάνω στην εμφάνισή σου, σίγουρα θα καταφέρεις ένα καλύτερο συνδυασμό από αυτόν που θα έκανες το πρωί, βιαστικά. Ακόμη, με τον τρόπο αυτό παρέχεις και την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται στα ρούχα σου, σιδερώνοντας για π.χ κάποιο από αυτά- αν υπάρχει ανάγκη.

2. Ντύσου σωστά και ανάλογα με την περίσταση: Ξέρω ότι πολύ θα ήθελες να φοράς συνέχεια τις νέες σέξι γόβες που πρόσφατα αγόρασες, αλλά αυτά τα παπούτσια, δεν είναι για όλες τις ώρες και σίγουρα όχι για το γραφείο. Κάθε ρούχο ή αξεσουάρ έχει την δική του στιγμή. Βάλε τα 12ποντα ή την αγαπημένη σου mini φούστα για λίγο στην άκρη και προτίμησε μια σε pencil γραμμή με sneakers ή mid-heel γόβες για κάθε μέρα. 

3. Εμπνεύσου από τις fashion bloggers: Η έμπνευση είναι τα πάντα. Όλες θέλουμε να αποκτήσουμε την εμφάνισή της αγαπημένης μας blogger και είναι καλό να μπορούμε να βλέπουμε πάντα καινούργιες ιδέες. Υπάρχει μια παγίδα όμως εδώ την οποία θέλω να προσέξεις πολύ: Είναι σημαντικό να εμπνευστείς από αυτή την εμφάνιση και ΟΧΙ να την αντιγράψεις! Δεν ταιριάζουν όλα τα στιλ σε όλες, γι’ αυτό εφάρμοσε κάτι νέο που θα δεις από μια εμφάνιση στην δική σου και ενσωμάτωσέ την στο δικό σου προσωπικό στιλ. Κάθε στιλ είναι μοναδικό, όπως και εσύ!

4. Φόρα πάντα ρούχα που σε κολακεύουν: Αυτό το tip στο έχω ξαναπεί και δεν θα σταματήσω ποτέ να στο λέω γιατί είναι ίσως και το σημαντικότερο. Μπορεί τα crop tops ή τα skinny τζιν να είναι της μόδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν σε όλες μας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία διαφορετικών στιλ για κάθε ρούχο, ιδανικά για να ταιριάξουν σε διαφορετικό σωματότυπο. Πάντα επίλεγε ρούχα και εσώρουχα στο σωστό μέγεθος και εάν δεν βρεις ένα ρούχο στο νούμερό σου όταν ψωνίζεις, μην το αγοράσεις καθόλου. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner