Skip to main content

DO IT YOURSELF

Οι 3 «χρυσοί» κανόνες του styling

Στρέψε τα βλέμματα επάνω σου!


Κέλλυ Νόβακ

Στρέψε τα βλέμματα επάνω σου!

Ξέρω ότι πάντα θέλεις να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη με το outfit σου, πριν φύγεις από το σπίτι. Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα και καλά με αυτό που φοράς, γιατί αυτό είναι το συναίσθημα που αντανακλάς όταν βγαίνεις έξω. Ξέρω, όμως, επίσης, ότι δεν έχεις πάντα τον χρόνο και την διάθεση να προσέχεις κάθε μικρή λεπτομέρεια στο outfit σου και να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι στην «εντέλεια».

Όλα αυτά θα αλλάξουν τώρα, γιατί υπάρχουν 3 –απλοί- χρυσοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις και οι οποίοι δεν θα αλλάξουν ποτέ. Τρεις χρήσιμες συμβουλές που άμα τις προσέξεις και τις εφαρμόσεις μια φορά στην ζωή σου, θα σε «ακολουθούν» πάντα. 

1. Ρούχα στο σωστό νούμερο: Ό,τι και να φορέσεις, από το πιο glamorous μέχρι το πιο απλό ή και casual σύνολο, δεν πρόκειται ποτέ να είναι επιτυχημένο, εάν δεν σου ταιριάζει άψογα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι στο σωστό νούμερο, -όχι ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο- και σίγουρα πρέπει να ταιριάζει στον σωματότυπό σου. Κατά τα άλλα, την επιτυχία αυτού του look θα ολοκληρώσει η εντυπωσιακή προσωπικότητά σου!

3goldenrules_1.jpg

2. Statement Accessories: Εάν δεν εφαρμόζεις ήδη αυτό τον κανόνα, ήρθε η ώρα να το κάνεις! Δεν είναι πια μυστικό, ότι ένα μοναδικό αξεσουάρ μπορεί να φέρει «ζωή» και στο πιο απλό σου outfit! Με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, είτε είναι ένα κολιέ, είτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, η επιτυχία του look σου είναι εξασφαλισμένη.

3goldenrules_2.jpg

3. Hemlines: Ναι, το λάθος μήκος του ρούχου, μπορεί να αποβεί «μοιραίο» για ένα outfit σου. Είναι τόσο σημαντικό όσο και οι δύο παραπάνω κανόνες και κάτι που εάν προσέχεις από εδώ και πέρα, θα αλλάξει όλη την φιλοσοφία σου γύρω από το styling. Είναι σημαντικό το μήκος της φούστας, παντελονιού, φορέματος κτλ., να ταιριάζει άψογα με τον σωματότυπό σου. Μόνο σκέψου, σε μια ψηλή γυναίκα πώς μπορεί να δείχνει μια κοντή φούστα και το αντίθετο. 

3goldenrules_3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM