3 τρόποι να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου, ΤΩΡΑ - AllYou.gr

Search

3 τρόποι να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου, ΤΩΡΑ

It’s styling time!

15 Αυγούστου 2015

«Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» και αυτή η φράση εφαρμόζεται απόλυτα στην περίπτωση της μόδας. Το styling και ο τρόπος που η καθεμία βάζει την δική της πινελιά στο κάθε outfit, είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να δίνουμε πάντα βάση στο πώς φοράμε τα ρούχα μας και ακόμη σημαντικότερο να εμπνεόμαστε από τις τάσεις και την μόδα του δρόμου, για να παίρνουμε νέες ιδέες.

Αυτό λοιπόν κάνω και εγώ σήμερα και μετά από μια γρήγορη ματιά στην παγκόσμια μόδα του δρόμου, σου προτείνω τους 3 πιο κουλ τρόπους (γιατί θέλουμε πάντα και λίγο attitude στην ζωή μας!) για να αναβαθμίσεις αμέσως τις εμφανίσεις σου!

1. Πρόσθεσε λίγο «δράμα» στα looks σου: Προσοχή! Αναφέρομαι μόνο στις εμφανίσεις, όχι και στην ζωή σου! Προτίμησε και τόλμησε ρούχα που έχουν κάτι το ιδιαίτερο πάνω τους, όπως π.χ ένα εντυπωσιακό print ή κάποιο ξεχωριστό κόψιμο και δώσε μια πιο «δραματική» αίσθηση στα looks σου.

3waystoupdateurstyle_1.jpg

2. Παίξε με τα layers, με τον πιο αναρθόδοξο τρόπο: Επειδή είναι καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε νέες τεχνικές του layering. Ανακάλυψε τους πιο αναπάντεχους τρόπους, βάζοντας για π.χ ένα crop top πάνω από ένα t-shirt και κάνε την διαφορά.

3waystoupdateurstyle_2.jpg

3. Κάνε την μόδα προσωπική υπόθεση: Δώσε μια καθαρά προσωπική νότα στα looks σου, κεντώντας πάνω στα ρούχα σου τα αρχικά σου ή φράσεις που σε εκφράζουν. Μπορείς πάντα να επιλέξεις και ρούχα που έχουν ενδιαφέροντα quotes τυπωμένα πάνω τους (από jackets, t-shirts ακόμη και παντελόνια).

3waystoupdateurstyle_3.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!