Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 τρόποι να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου, ΤΩΡΑ

It’s styling time!


Κέλλυ Νόβακ

It’s styling time!

«Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» και αυτή η φράση εφαρμόζεται απόλυτα στην περίπτωση της μόδας. Το styling και ο τρόπος που η καθεμία βάζει την δική της πινελιά στο κάθε outfit, είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να δίνουμε πάντα βάση στο πώς φοράμε τα ρούχα μας και ακόμη σημαντικότερο να εμπνεόμαστε από τις τάσεις και την μόδα του δρόμου, για να παίρνουμε νέες ιδέες.

Αυτό λοιπόν κάνω και εγώ σήμερα και μετά από μια γρήγορη ματιά στην παγκόσμια μόδα του δρόμου, σου προτείνω τους 3 πιο κουλ τρόπους (γιατί θέλουμε πάντα και λίγο attitude στην ζωή μας!) για να αναβαθμίσεις αμέσως τις εμφανίσεις σου!

1. Πρόσθεσε λίγο «δράμα» στα looks σου: Προσοχή! Αναφέρομαι μόνο στις εμφανίσεις, όχι και στην ζωή σου! Προτίμησε και τόλμησε ρούχα που έχουν κάτι το ιδιαίτερο πάνω τους, όπως π.χ ένα εντυπωσιακό print ή κάποιο ξεχωριστό κόψιμο και δώσε μια πιο «δραματική» αίσθηση στα looks σου.

3waystoupdateurstyle_1.jpg

2. Παίξε με τα layers, με τον πιο αναρθόδοξο τρόπο: Επειδή είναι καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε νέες τεχνικές του layering. Ανακάλυψε τους πιο αναπάντεχους τρόπους, βάζοντας για π.χ ένα crop top πάνω από ένα t-shirt και κάνε την διαφορά.

3waystoupdateurstyle_2.jpg

3. Κάνε την μόδα προσωπική υπόθεση: Δώσε μια καθαρά προσωπική νότα στα looks σου, κεντώντας πάνω στα ρούχα σου τα αρχικά σου ή φράσεις που σε εκφράζουν. Μπορείς πάντα να επιλέξεις και ρούχα που έχουν ενδιαφέροντα quotes τυπωμένα πάνω τους (από jackets, t-shirts ακόμη και παντελόνια).

3waystoupdateurstyle_3.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ