Skip to main content

DO IT YOURSELF

4 ζευγάρια παπούτσια που κάθε γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να έχει κάτω από το γραφείο της

Για να είσαι πάντα προετοιμασμένη!


Κέλλυ Νόβακ

Για να είσαι πάντα προετοιμασμένη!

Το εργασιακό περιβάλλον -ειδικά εάν δουλεύεις σε γραφείο- μπορεί να σε προβληματίζει κάποιες φορές, για το τι παπούτσια πρέπει να φοράς. Σίγουρα, τις περισσότερες φορές, θέλεις να έχεις την άνεσή σου, αλλά δεν είναι λίγες οι στιγμές που μπορεί να προκύψει κάποιο έκτακτο και σημαντικό meeting, όπου η εμφάνισή σου πρέπει να είναι άψογη. Παρακάτω σου αποκαλύπτω τα 4 παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να «κρύβει» κάτω από το γραφείο της και γιατί. 

1. The meeting pump: Όλες κάποια στιγμή μπορεί να το έχουμε ζήσει αυτό. Ξαφνικά, από το πουθενά, να προκύψει κάποιο σημαντικό meeting. Για να προετοιμαστείς για αυτό, χρειάζεσαι μια κλασσική και διαχρονική γόβα. Προτίμησε μια σε ουδέτερο χρώμα, που να ταιριάζει με όλα σου τα outfit.

4shoestokeepunderurdesk_1.jpg

2. The errands flat: Όπως συχνό είναι το φαινόμενο ενός αναπάντεχου meeting, το ίδιο συχνά μπορεί να χρειαστεί να κάνεις δουλειές και εκτός γραφείου. Για αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι ένα flat παπούτσι, κατά προτίμηση loafer, το οποίο είναι άνετο και work appropriate.

4shoestokeepunderurdesk_2.jpg

3. Τhe punchy print: Οκέι, αρκετά με τα basics. Ήρθε η ώρα να δώσεις λίγη ζωή στο «βαρετό» και κλασσικό outfit της δουλειάς, με ένα πέδιλο ή γόβα ή flat σε κάποιο print. Με τον τρόπο αυτό θα είσαι πάντα fashionable και στην δουλειά!

4shoestokeepunderurdesk_3.jpg

4. The cocktail heel: Μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά, ήρθε η ώρα να σχολάσεις. Για να το «γιορτάσεις», θέλεις να βγεις για ένα γρήγορο ποτό στην πόλη. Για αυτή την περίπτωση και για να δώσεις ένα edge στην εμφάνισή σου, είναι σημαντικό να έχεις τα αγαπημένα σου stilettos ή ένα ζευγάρι σέξι γόβες που θα μετατρέψουν το office look σου σε κατάλληλο για το απόλυτο “gils night out”!

4shoestokeepunderurdesk_4.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΣΙΝΕΜΑ

Την αγγλόφωνη τηλεοπτική μεταφορά του Oldboy ετοιμάζει ο Park Chan-wook

Το εξαιρετικό revenge thriller του Κορεάτη σκηνοθέτη έρχεται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη