Αυτά είναι τα 3 συχνότερα στιλιστικά λάθη που κάνουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα 3 συχνότερα στιλιστικά λάθη που κάνουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες

Απόφυγέ τα ΤΩΡΑ!

21 Ιουλίου 2015

Όλες αγαπάμε την μόδα και πολλές φορές στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε μια άψογη εμφάνιση μπορεί να καταλήξουμε να κάνουμε κάποια λάθη. Για να αποφύγεις λοιπόν τέτοιες «ατυχίες» και για να είσαι πάντα σίγουρη για αυτό που φοράς, σου επισημαίνω τα 3 πιο συνηθισμένα στιλιστικά λάθη που όλες μας -κατά καιρούς- έχουμε κάνει και ΔΕΝ πρέπει να επαναλάβουμε.

1. Απόφυγε τα κακοραμμένα ρούχα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη «αποτυχία» σε μια εμφάνιση, εάν τα ρούχα δεν είναι καλά ραμμένα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα τα ρούχα που φοράς πρέπει να είναι ακριβά ή από κάποιο επώνυμο brand. Υπάρχουν και πολλές οικονομικές επιλογές, όπου τα ρούχα είναι προσεγμένα ως προς την κατασκευή τους. Γι’ αυτό πρόσεχε πάντα στις αγορές σου αυτό που αγοράζεις να είναι πάντα καλοραμμένο. Επίσης, αντίστοιχο αποτέλεσμα θα έχεις εάν το ρούχο που αγοράζεις δεν σου εφαρμόζει καλά!

3mistakeswomendo_01.jpg

2. Μην γίνεσαι Fashion Victim: Σου το έχω ξαναπεί και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω: Μην κοπιάρεις ποτέ looks ή μην φοράς ποτέ τάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν. Πάντα πρέπει να βάζεις στις εμφανίσεις σου τo δικό σου προσωπικό στίγμα και να μην φοράς ποτέ ρούχα που μπορεί να είναι της μόδας, αλλά δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις. Γίνε ειλικρινής κριτής του εαυτού σου και το αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σου θα είναι πάντα επιτυχές!

3mistakeswomendo_02.jpg

 3. Σκέψου «απλά»: Simplicity is everything. Βάλε τέλος μια και καλή στις υπερβολές στα looks σου και άρχισε να σκέφτεσαι πιο απλά. Ένα πιο λιτό outfit δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί είναι εντυπωσιακό. Αντιθέτως, σου προσφέρει μια εγγυημένη κομψότητα. Θυμίσου ότι ένα κλασσικό στιλ είναι πάντα chic και διαχρονικό.

3mistakeswomendo_03.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!