Skip to main content

DO IT YOURSELF

Αυτά είναι τα 3 συχνότερα στιλιστικά λάθη που κάνουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες

Απόφυγέ τα ΤΩΡΑ!


Κέλλυ Νόβακ

Απόφυγέ τα ΤΩΡΑ!

Όλες αγαπάμε την μόδα και πολλές φορές στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε μια άψογη εμφάνιση μπορεί να καταλήξουμε να κάνουμε κάποια λάθη. Για να αποφύγεις λοιπόν τέτοιες «ατυχίες» και για να είσαι πάντα σίγουρη για αυτό που φοράς, σου επισημαίνω τα 3 πιο συνηθισμένα στιλιστικά λάθη που όλες μας -κατά καιρούς- έχουμε κάνει και ΔΕΝ πρέπει να επαναλάβουμε.

1. Απόφυγε τα κακοραμμένα ρούχα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη «αποτυχία» σε μια εμφάνιση, εάν τα ρούχα δεν είναι καλά ραμμένα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα τα ρούχα που φοράς πρέπει να είναι ακριβά ή από κάποιο επώνυμο brand. Υπάρχουν και πολλές οικονομικές επιλογές, όπου τα ρούχα είναι προσεγμένα ως προς την κατασκευή τους. Γι’ αυτό πρόσεχε πάντα στις αγορές σου αυτό που αγοράζεις να είναι πάντα καλοραμμένο. Επίσης, αντίστοιχο αποτέλεσμα θα έχεις εάν το ρούχο που αγοράζεις δεν σου εφαρμόζει καλά!

3mistakeswomendo_01.jpg

2. Μην γίνεσαι Fashion Victim: Σου το έχω ξαναπεί και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω: Μην κοπιάρεις ποτέ looks ή μην φοράς ποτέ τάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν. Πάντα πρέπει να βάζεις στις εμφανίσεις σου τo δικό σου προσωπικό στίγμα και να μην φοράς ποτέ ρούχα που μπορεί να είναι της μόδας, αλλά δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις. Γίνε ειλικρινής κριτής του εαυτού σου και το αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σου θα είναι πάντα επιτυχές!

3mistakeswomendo_02.jpg

 3. Σκέψου «απλά»: Simplicity is everything. Βάλε τέλος μια και καλή στις υπερβολές στα looks σου και άρχισε να σκέφτεσαι πιο απλά. Ένα πιο λιτό outfit δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί είναι εντυπωσιακό. Αντιθέτως, σου προσφέρει μια εγγυημένη κομψότητα. Θυμίσου ότι ένα κλασσικό στιλ είναι πάντα chic και διαχρονικό.

3mistakeswomendo_03.jpg

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός