Σε πονάνε τα τακούνια; ΑΥΤΗ είναι η λύση που προτείνουν οι πιο μεγάλοι shoe designers - AllYou.gr

Search

Σε πονάνε τα τακούνια; ΑΥΤΗ είναι η λύση που προτείνουν οι πιο μεγάλοι shoe designers

Νο more pain!

25 Ιουλίου 2015

Τα ψηλά τακούνια είναι ένα στιλ παπουτσιού που πολλές φορές έχουμε «θυσιάσει» στον βωμό της άνεσης, καθώς ένα ζευγάρι flat παπούτσια φαίνεται πιο δελεαστικό τις ημέρες εκείνες που πραγματικά “τρέχουμε και δεν φτάνουμε”! Όλες έχουμε, λοιπόν, περάσει αυτό το δίλημμα ακόμα και εάν ένα ζευγάρι stilettos είναι αυτό που θα απογειώσει ένα σύνολό μας ή ακόμα σημαντικότερα... την αυτοπεποίθησή μας. Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ονειρευτεί την ημέρα που τα τακούνια της θα σταματήσουν να την πονάνε και μπορώ με σιγουριά να σου πω, ότι η ημέρα αυτή έφτασε.

Δύο λέξεις θα σου γράψω και αυτές είναι που θα σε σώσουν για το υπόλοιπο της ζωής σου: Αφρολέξ πάτος. Ναι, ναι! Αυτό είναι το υλικό που θα ξεκουράσει τα κουρασμένα ποδαράκια σου από το «βάσανο» των ψηλών τακουνιών που τόσα χρόνια -με μεγάλη υπομονή- έχεις αντέξει. Ακόμα και μεγάλοι σχεδιαστές παπουτσιών υποστηρίζουν το υλικό τόσο πολύ, όπου πλέον βασίζουν σε αυτό και την κατασκευή των παπουτσιών τους.

«Η μόνη αλλαγή που πρέπει να κάνει κανείς σε ένα παπούτσι που δεν στηρίζει καλά το πόδι, είναι να προσθέσει αφρολέξ με επένδυση», δηλώνει ο shoe designer Stuart Weitzman.

«Κάνω μερικά παπούτσια με μαξιλαράκια ή αφρολέξ, σε σχήμα καρδιάς, με σκοπό το πόδι να ασκεί λιγότερη πίεση όταν περπατάει κανείς με τα τακούνια», δηλώνει η σχεδιάστρια Isla Tapia.

Αρκεί λοιπόν να τοποθετήσεις ένα μικρό κομμάτι από αυτό το υλικό, στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών σου, εκεί δηλαδή που ακουμπάει το πέλμα, και θα φοράς πλέον με άνεση ακόμα και τα 12ποντα σου. Tip: Για μεγαλύτερη άνεση αλλά και να μην γίνεται εμφανές το αφρολέξ στο παπούτσι σου, ζήτησε από τον τσαγκάρη να σου το τοποθετήσει κάτω από τον κυρίως πάτο του παπουτσιού.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης