Skip to main content

FASHION TRENDS

3 φθινοπωρινές τάσεις που μπορείς να φορέσεις από τώρα

…ακόμη και εάν βρίσκεσαι σε καλοκαιρινή διάθεση!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί ακόμη το χρυσαφένιο μαύρισμά σου να παραμένει, δίνοντας μια extra φυσική λάμψη στο δέρμα σου, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι σιγά-σιγά μπαίνουμε σε άλλη μια καινούργια σεζόν, η οποία –από ενδυματολογικής άποψης τουλάχιστον- είναι πολλά υποσχόμενη.

Και αυτό, γιατί οι γκουρού της μόδας ανά τον κόσμο, μας έχουν προμηθεύσει με πολλές νέες και ενδιαφέρουσες τάσεις, οι οποίες -αν και στην χώρα μας δεν έχει μπει το φθινόπωρο για τα καλά- μπορούν να φορεθούν από τώρα. Γιατί, ειδικά σε αυτούς τους προβληματισμένους καιρούς, η μόδα μπορεί να αποτελέσει μια δημιουργική όαση σε αυτούς που διψούν περισσότερο από ποτέ. 

Δες, λοιπόν, παρακάτω τις 3 αυτές τάσεις, τις οποίες μπορείς να φορέσεις από τώρα κιόλας!

1. Ρομαντισμός παντού: Δώσε μια ρομαντική πινελιά ακόμα και στα πιο dress cod-y σύνολά σου, προσθέτοντας έναν ενδιαφέρον φιόγκο ή δένοντας χαλαρά ένα μαντήλι γύρω από τον λαιμό σου, αποδίδοντας μια μοναδική θηλυκότητα, μέσα από αυτό.

3falltrendstowearnow_01.jpg

2. Μέσα την μέση: Δώσε έμφαση στην μέση σου και απόκτησε την πιο θηλυκή και σέξι σιλουέτα, τονίζοντάς την με εντυπωσιακούς κορσέδες και φαρδιές ζώνες. Φόρα τα πάνω από γιλέκα, κιμονό, πουκάμισα και πουκαμίσες και το φθινόπωρο πάνω από jackets και παλτό.

3falltrendstowearnow_02.jpg

3. Άνετη και chic: "Ξεκόλλα" λίγο από τα skinny jeans και απόκτησε την πιο chic και άνετη εμφάνιση με το αγαπημένο παντελόνι της σεζόν: Οι culottes έχουν από την άνοιξη εισβάλλει δυναμικά στις ντουλάπες μας και συνεχίζουν και τώρα να μας προσφέρουν το πιο ντελικάτο chic look της σεζόν.

3falltrendstowearnow_03.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.