Skip to main content

FASHION TRENDS

Στο "μικροσκόπιο": 4 τάσεις που ξεχωρίσαμε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Ποιες δημιούργησαν νέα trends στο κόκκινο χαλί;


Κέλλυ Νόβακ

Το κόκκινο χαλί στα βραβεία των Χρυσών Σφαιρών ήταν και φέτος εξαιρετικά ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί, πέρα από τις λαμπερές παρουσίες που είχαμε την δυνατότητα να απολαύσουμε, μέσα από αυτό γεννήθηκαν ή αναζωπυρώθηκαν νέες και υπάρχουσες τάσεις.

Γι’αυτό λατρεύουμε πάντα events σαν αυτά. Γιατί αποτελούν πάντα έμπνευση και για τις δικές μας εμφανίσεις. Ακόμη και εάν αυτές είναι πιο… ταπεινές από τις πολυτελής τουαλέτες των σταρ! 

Τέσσερις ήταν, λοιπόν, οι μεγαλύτερες τάσεις που ξεχώρισαν από την Κυριακή το βράδυ και είμαι σίγουρη ότι κάποιες, τις κατάλαβες και από μόνη σου. Πάμε να δούμε όμως και μαζί ποιες είναι αυτές!

Trend #1: Whites 

Το λεύκο φόρεμα αποδεικνύει την ισχύ του και αυτή την σεζόν. Σταρ, όπως οι Taraji P. Henson και Laverne Cox απέδειξαν ότι το λευκό δεν χρειάζεται να είναι βαρετό, όταν το σχέδιο του εκάστοτε φορέματος έχει κάτι το μοναδικό ή το διαχρονικό.

globes-trends--01.jpg

Από τα αριστερά: licia Vikander, Taraji P. Henson, Saoirse Ronan

Trend #2: Cut Outs

Η γυμναστική έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, αλλά και στην ζωή αυτών των σταρ, οι οποίες απέδειξαν ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει (και αποδίδει τρομερούς κοιλιακούς στην περίπτωση της Kate Hudson και της Brie Larson!). Τα κοψίματα aka cut outs και η "ανάδειξη" του... επιπλέον δέρματος στις εμφανίσεις, δεν χρειάζεται να γίνεται με κιτς τρόπο, αρκεί το σχέδιο του ρούχου που φοράς να είναι φινετσάτο. Σίγουρα αυτές οι εμφανίσεις το επιβεβαιώνουν!

globes-trends--02.jpg

Από τα αριστερά: Brie Larson, Kate Hudson, Jennifer Lawrence

Trend #3: Victorian Style

To βικτωριανό στιλ είναι μια τάση που έχει ήδη αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες της σεζόν, αλλά είναι οι δύο σημαντικές αυτές ηθοποιοί και fashion icons που του δίνουν νέα έννοια, μέσα από τις fringe λεπτομέρειες (βλ. Cate Blanchett), τις nude/pastel αποχρώσεις και τα ιδιαίτερα κοψίματα (βλ. Rooney Mara).

globes-trends--03.jpg

 Από τα αριστερά: Cate Blanchett, Rooney Mara

Trend #4: Sparkle

Πόση λάμψη μπορεί να αντέξει ένα red carpet; Προφανώς πολλή και για να σου πω την αλήθεια, δεν παραπονιόμαστε. Η τάση με τα έντονα στολίδια, τις παγιέτες και τα μεταλλικά υφάσματα στις εμφανίσεις είναι μια που χαιρόμαστε να βλέπουμε στο κόκκινο χαλί, γιατί μας θυμίζει την αίγλη του παλιού Χόλιγουντ. Και στην τελική, ποια γυναίκα δεν θέλει να λάμπει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ;

globes-trends-04.jpg

Από τα αριστερά: Kate Bosworth, Julianne Moore, Olivia Wilde, Melissa McCarthy

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια