Skip to main content

FASHION TRENDS

5 fashion items που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου το Φθινόπωρο

Σε αυτές τις νέες τάσεις έχεις κάθε λόγο να πεις ναι!


Κέλλυ Νόβακ

Υποδεχόμαστε σιγά-σιγά την νέα σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει και εσύ να προετοιμαστείς ψυχολογικά αλλά κυρίως ενδυματολογικά για το τι θα φοράς από το Φθινόπωρο. Επειδή οι τάσεις είναι όμως πολλές και οι εικόνες που βλέπεις καθημερινά από την διεθνή μόδα ακόμη περισσότερες, μπορεί να δημιουργήσουν καμιά φορά «τρικυμία εν κρανίω» για το τι πρέπει να φορέσεις και τι όχι. Γι’ αυτό και εγώ έκανα μια… σούμα με τα 5 key items, τα πιο βασικά δηλαδή ρούχα ή αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις φέτος το Φθινόπωρο, σαν καλή fashionista που είσαι…

#1. Ένα εντυπωσιακό τοπ / κορσέ: Είτε πάνω από ένα φόρεμα, είτε μόνο του συνδυασμένο με ένα jacket, ένας κορσές aka bustier θα αναβαθμίσει πραγματικά τις εμφανίσεις σου, ενώ θα σε μετατρέπει παράλληλα στο απόλυτο θηλυκό. 

5keyitems-fall2016-01.jpg

#2. Βελούδινα μποτάκια: Ό,τι έχει σχέση με βελούδο φέτος είναι “in”, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ένα ζευγάρι βελούδινα ankle boots θα εκτοξεύσουν όλες –μα όλες- τις εμφανίσεις σου. Καθημερινές και μη.

5keyitems-fall2016-02.jpg

#3. Ιδιαίτερο tailored σακάκι: Είτε είναι ακριβή η επένδυση είτε όχι, ένα ξεχωριστό (στην γραμμή και την σιλουέτα), tailored σακάκι επιβάλλεται να υπάρχει στην ντουλάπα σου φέτος. Χρειάζεσαι κάτι πιο lux εξάλλου για να «υποκύψεις» στην τάση του conceptual trend.

5keyitems-fall2016-03.jpg

#4. Κάτι με γάτες: Ό,τι έχει σχέση με τα αιλουρουειδή του ζωικού βασιλείου έχει την τιμητική του φέτος. Θέλεις ένα εντυπωσιακό leopard παλτό, μια novelty τσάντα στο σχήμα γάτας ό,τι και αν προτιμάς, τόλμησέ το! 

5keyitems-fall2016-04.jpg

#5. Oversized δερμάτινο παντελόνι: Αχ, αυτά τα ‘80s! Πάλι επιστρέφουν και αναστατώνουν την ζωή μας! Στις εμφανίσεις μας τουλάχιστον, το κάνουν και με μεγάλη επιτυχία μάλιστα. Φυσικά και μπορείς να υποστηρίξεις αυτό το στιλ με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (think big) αλλά για εμένα προσωπικά ένα baggy, δερμάτινο παντελόνι (σε όποια απόχρωση και αν προτιμάς) είναι αυτό που θα (καθ)ορίσει το στιλ αυτό.

5keyitems-fall2016-05.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.