Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτές τις τάσεις από την Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη κάπου τις έχεις ξαναδεί

Πρώτα κοίτα στη ντουλάπα σου και μετά κάνε τις πιο στιλάτες εμφανίσεις χωρίς να ξοδέψεις ευρώ.


Κέλλυ Νόβακ

Όλα τα βλέμματα της μόδας είναι στραμμένα στους Αμερικάνους σχεδιαστές από τους οποίους περιμένουμε με κομμένη ανάσα να δούμε τι νέο έχουν να μας προτείνουν για την νέα σεζόν! Τι γίνεται όμως όταν στις πασαρέλες βλέπουμε… γνώριμα ρούχα; Ρούχα που έχουμε όχι μόνο δει φορεμένα από street style stars ή μοντέλα, αλλά εχουμε και οι ίδιες φορέσει; Σίγουρα χαιρόμαστε γιατί δεν θα χρειαστείς να κάνεις νέες αγορές… Και σίγουρα εμπνεόμαστε από τα νέα looks αυτά μέσα από τους νέους τρόπους styling που μας παρουσιάζουν αυτοί οι σχεδιαστές. Έτσι λοιπόν και μέσα στην μόδα θα είσαι, και καινούργια ρούχα δεν θα χρειάζεται να αγοράσεις και ανανεωμένη θα νιώθεις φορώντας με νέους, φρέσκους τρόπους τις τάσεις αυτές!

 

#1. Ρίγες: Το ριγέ μοτίβο «επιμένει» να στολίζει κομψά τις εμφανίσεις σου παίρνοντας αυτή την φορά όμως και άλλες μορφές πέρα από ρούχα. Φοριέται σε τσάντες, μαντήλια μέχρι και παπούτσια.

4-nyfw-trends-we-know-you-have-in-your-wardrobe-already-01.jpg 

#2. Σουτιέν σαν τοπ: Για άλλη μια σεζόν, τα σουτιέν σου ή το bralette σου έχει… διπλή χρήση μετατρέποντας τα looks σου στα πιο fashion forward.

4-nyfw-trends-we-know-you-have-in-your-wardrobe-already-02.jpg 

#3. Off-the-shoulder ρούχα: Η πολυαγαπημένη τάση της χρονιάς που διανούουμε παραμένει να είναι αγαπημένη και από την νέα σεζόν. Φορέματα, τοπ, πουλόβερ όποιο στιλ και αν προτιμάς θα σε συντροφεύει εκλεπτυσμένα και αυτή την άνοιξη.

4-nyfw-trends-we-know-you-have-in-your-wardrobe-already-03.jpg 

#4. Φλοράλ φορέματα: Θέλεις ρομαντικό, χαλαρό, grunge στιλ; Όποιο ύφος και αν σε αντιπροσωπεύει δεν έχει σημασία! Γιατί όλα αυτά και πολλά άλλα μπορείς να εκφράσεις μέσα από τα φλοράλ φορέματά σου, τα οποία πρόκειται να σε συντροφεύουν χειμώνα-καλοκαίρι. 

4-nyfw-trends-we-know-you-have-in-your-wardrobe-already-04.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.