Skip to main content

FASHION TRENDS

Οι 4 πιο σημαντικές τάσεις στα νυφικά για το Φθινόπωρο 2017

Τι είδαμε στις παρουσιάσεις των νέων bridal συλλογών;


Κέλλυ Νόβακ

Πρόσφατα, πολλοί σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν τις νέες τους συλλογές στα νυφικά για το Φθινόπωρο 2017. Τι είδαμε; Πολλά εντυπωσιακά σχέδια που σίγουρα θα λατρέψουν πολλές γυναίκες. Σχέδια τα οποία δημιούργησαν θαυμασμό με τα φαντασμαγορικά στολίδια και υφάσματα, αλλά και άλλα λιγότερο συμβατικά για τις γυναίκες εκείνες που θέλουν να ξεχωρίσουν μέσα από την ιδιαιτερότητα του προσωπικού τους στιλ.

Έτσι λοιπόν, αν είσαι του πιο κλασικού στιλ είτε του πιο fashion forward, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Γιατί οι νέες τάσεις που προέκυψαν από αυτές τις συλλογές, καλύπτουν όλα τα γούστα. Και ποτέ δεν ξέρεις, βλέποντας κάποια από αυτά τα στιλ, μπορεί να αλλάξεις μέχρι και γνώμη για το τι τελικά θέλεις να φορέσεις την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου!

Ruffles Fever

Για άλλη μια σεζόν, τα βολάν αποτελούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία σε ένα νυφικό φόρεμα. Είτε πρόκειται να το φορέσεις σε layers, είτε σαν λεπτομέρεια στα μανίκια ή στο υπόλοιπο ρούχο, αν είσαι αρκετά παραδοσιακή, τότε θα θέλεις σίγουρα να τα συμπεριλάβεις στην εμφάνισή σου. 

4bridaltrends-fall17-01.jpg

Persy Fall 2017

 

Flower Glory

Φυσικά και τα φλοράλ στοιχεία είναι και πάλι τάση στα νυφικά φορέματα. Τίποτα δεν «φωνάζει» πιο διαχρονικό και ρομαντικό από ένα τέτοιο pattern σε δαντέλα, ημιδιάφανο ύφασμα ή ακόμα και σαν κεντήματα πάνω στο φόρεμα. 

4bridaltrends-fall17-02.jpg

Monique Lhuillier Fall 2017

 

Shiny Metallics

Εντάξει, δεν γίνεται να μην εντυπωσιάσεις θετικά, φορώντας ένα φόρεμα με πλούσια μεταλλικά στοιχεία, είτε μέσα από το χρώμα του υφάσματος που θα επιλέξεις, είτε αν το φορεμά σου διαθέτει λαμπερά στολίδια επάνω. 

4bridaltrends-fall17-03.jpg

Inbal Dror Fall 2017

 

Minimalistic Effect

Η στροφή προς τον μινιμαλισμό είναι μια… tricky τάση. Αλλά ίσως και όχι. Γιατί αυτή η τάση επιτρέπει στο σχέδιο, την γραμμή αλλά και το ύφασμα του φορεμάτος σου να τα…. πει όλα. Και τα λόγια καμιά φορά, είναι περιττά. 

4bridaltrends-fall17-04.jpg

Sachin & Babi Fall 2017

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

Προτεινόμενα