Skip to main content

FASHION TRENDS

Οι 3 τάσεις στα κοσμήματα που πρέπει να δοκιμάσεις

Λεπτομέρειες που θα αναβαθμίσουν μέχρι και τις πιο απλές εμφανίσεις σου!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν βγαίνω από το σπίτι αν δεν φορέσω πρώτα κάποιο κόσμημα. Για εμένα προσωπικά τα κοσμήματα είναι αν όχι το σημαντικότερο, από τα σημαντικά αξεσουάρ για μια γυναίκα –και άνδρα για την ακρίβεια!

Γι’ αυτό και πάντα με λαχτάρα περιμένω να δω τις νέες τάσεις της κάθε σεζόν, για να διαλέξω ποια μου κάνει και να την… αξιοποιήσω καταλλήλως, σε μία μου εμφάνιση. Ε, λοιπόν πιστεύω ότι οι 3 παρακάτω θα είναι όσο και για εμένα, τόσο και για εσένα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Και ενδιαφέροντα θα κάνουν και τα looks σου άπαξ και τις ενσωματώσεις στις εμφανίσεις σου.

 

#1. Bελούδινα κοσμήματα: Με την τάση του βελούδου σε ρούχα και αξεσουάρ να είναι η πιο popular αυτή την στιγμή, γίνεται να μην… μεταφερθεί και στα κοσμήματα; Θα κάνουν σίγουρα κάθε σου εμφάνιση σέξι αλλά και λίγο ρετρό.

3jewerlytrends-fall16-01.jpg 

#2. Layered τσόκερ κολιέ: Το ότι τα τσόκερ κολιέ είναι της μόδας το ξέρεις, αλλά το ήξερες ότι τώρα αυτά φοριούνται σε layers; Προσφέρουν μια πιο σύγχρονη και κομψή αισθητική σε αυτό το στιλ κοσμήματος που μπορεί να φορεθεί εξίσου καλά για πρωί αλλά και βράδυ.

3jewerlytrends-fall16-02.jpg 

#3. Statement σκουλαρίκια: Καλά, δεν ξέρω αν θεωρούνται «τάση» τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια καθώς πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν πάντα στην συλλογή μιας γυναίκας. Θέλεις να φορέσεις ένα μονόχρωμο σύνολο; «Πέτα» του ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

3jewerlytrends-fall16-03.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram