3 τάσεις «βγαλμένες» από τις πασαρέλες και πώς να τις εφαρμόσεις - AllYou.gr

Search

3 τάσεις «βγαλμένες» από τις πασαρέλες και πώς να τις εφαρμόσεις

3 tips εύκολα και fashion forward!

10 Ιανουαρίου 2017

Μπορεί να μην είναι Άνοιξη ακόμα, αλλά δεν μπορούμε παρά να λαχταράμε ήδη μερικά από τα πιο ευφάνταστα trends που είδαμε πρόσφατα στις πασαρέλες μεγάλων οίκων και brands για τις Spring ’17 συλλογές τους. Και κοιτάζοντας καλά μερικά από τα πιο εντυπωσιακά looks, συνειδητοποίησα πόσο «εφικτά» ως προς την εφαρμογή τους είναι μερικά από τα στιλιστικά... τερτίπια που περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο μεγάλες τάσεις της σεζόν. Μερικά από τα πιο περίπλοκα σύνολα και συνδυασμοί –στο μάτι τουλάχιστον- είναι τελικά και οι πιο εύκολοι, αρκεί να κάνεις την σωστή κίνηση! Ποια είναι αυτή; Μα, σου λέω παρακάτω…

Τάση: «Ποδηλατικά» σορτσάκια

Tip: Απλά φορέσέ τα κάτω από ένα φόρεμα ή μια φούστα για να προσθέσεις layers αλλά και έξτρα πόντους στιλ στην εμφάνισή σου.

 

3trends-that-are-doable-01.jpg

 

Τάση: ‘80s εμπνευσμένοι ώμοι

Tip: Αναζήτησε ρούχα σε μονόχρωμες αποχρώσεις για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα που είτε διαθέτουν ήδη έντονους ώμους, είτε μπορείς να προσθέσεις εσύ με μια βάτα, ανάλογα με το στιλ που προτιμάς.

 

3trends-that-are-doable-02.jpg

 

Τάση: Κομψό τσαντάκι μέσης

Tip: Δώσε διπλή ιδιότητα σε αυτό το αξεσουάρ, καθώς μπορεί να φορεθεί και σαν ζώνη. Χρησιμοποίησε τις ήδη υπάρχουσες τσάντες σου (που έχουν μεσαίο ή μικρό μέγεθος φυσικά) και στερέωσε τις γύρω από την μέση σου. 

 

3trends-that-are-doable-03.jpg

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!