Skip to main content

FASHION TRENDS

Οι πιο hot τάσεις του χειμώνα για να μην μείνεις στα... κρύα του λουτρού!

Μάθε τώρα τα νέα trends.


Μαρία Μυλωνά

Αυτή την fashion blogger την αγαπάμε και την εμπιστευόμαστε τυφλά! Γι' αυτό και ζητήσαμε από την Κέλλυ Νόβακ (θα την βρεις στο http://ineedonemorefashionblog.tumblr.com/να μας αποκαλύψει τις τάσεις του χειμώνα. Και μας τα είπε όλα! Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις!

"Μπορεί η παρουσία του ήλιου να σε ξεγελά, αλλά στη πραγματικότητα η θερμοκρασία έχει αρχίσει και πέφτει σιγά-σιγά και η προσμονή για τον χειμώνα γίνεται όλο και πιο έντονη. Για να μην ξεμείνεις λοιπόν τελευταία στιγμή στα... κρύα του λουτρού, προετοιμάσου από τώρα και ενημερώσου για τις κυριολεκτικά πιο hot τάσεις, που θα σε κρατήσουν ζεστή όλο τον χειμώνα".

Δρ. Ζιβάγκο

Αν η πασίγνωστη ταινία δεν ήταν αρκετή για να σε εμπνεύσει στο πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου ζιβάγκο, μην σκας! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το προσαρμόσεις στο στυλ σου, όπως φορώντας το μέσα από ένα πουκάμισο σε military ύφος για μια πιο masculine εμφάνιση ή κάτω από ένα εφαρμοστό φόρεμα, για ένα πιο σέξι και πρωτότυπο look.

zivago750.jpg

Call of Booty

Η μπότα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας τον χειμώνα. Όχι μόνο μας προστατεύει απ’ το κρύο, αλλά μας κρατάει και in style! Φέτος, ανανέωσε την συλλογή σου και μην φοβηθείς να πειραματιστείς, είτε με πολύχρωμες καουμπόικες μπότες για πιο extreme εμφανίσεις ή με μποτίνια από απαλό δέρμα για ένα πιο folk και boho chic αποτέλεσμα.

mpotesneatasi750.jpg

Κρυώνεις; Φόρα μια κουβέρτα!

Μην τρομάζεις! Δεν πρόκειται γα προϊόν τηλεπώλησης! Η μόδα αυτόν τον χειμώνα μας κρατάει ζεστούς και μας ξεκουράζει, χωρίς να χρειάζεται να μείνουμε στο σπίτι. Χαλαρά φορεμένα παλτό, που θυμίζουν κουβέρτες, πολυτελή poncho και κάπες σε μοναδικά υφάσματα, ευφάνταστα prints αλλά και σε παστέλ χρώματα, σε προσκαλούν να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να κυκλοφορήσεις με στυλ και άνεση στους δρόμους της πόλης για μοναδικές εμφανίσεις!

paltoponcho750.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα