Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτές οι τάσεις πάνε σε όλες

Aλήθεια σου λέμε!


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά, δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι υπάρχουν ρούχα που πάνε σε όλες. Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, διαφορετική, το ίδιο και το σώμα της. Αυτό σαφώς δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ρούχα, υφάσματα ή συγκεκριμένες σιλουέτες που δεν ταιριάζουν σε πολλές γυναίκες.

Όποιος και να είναι ο σωματότυπος μιας γυναίκας είναι κάποια ρούχα που κατά γενική ομολογία, ταιριάζουν σε όλες! Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα σχέδια καθ’αυτά, αλλά και για τις αποχρώσεις κάποιων ρούχων κτλ.

Εξού και το θέμα του συγκεκριμένου άρθρου. Κοιτώντας λοιπόν, τις επικρατέστερες τάσεις που έχουν προκύψει ως τώρα, αυτές δηλαδή που ήδη φοριούνται πολύ από όλες τις γυναίκες στον κόσμο, κάνω ένα round up με τα καλύτερα trends τα οποία έχουν ένα κοινό, θετικό «αντίκτυπο» στα σώματα όλων των γυναικών! Με λίγα λόγια; Πάνε και σε εσένα και σε εμένα και στην κολλητή σου κ.ο.κ.!
 

«Έντονα» μανίκια

6flattering2017trends_01.jpg

Τονίζουν τους ώμους και κάνουν την μέση να φαίνεται πιο μικρή.

Κορσέδες

6flattering2017trends_02.jpg

Τονίζουν την μέση και δημιουργούν καμπύλες στο σώμα –ακόμα όταν δεν υπάρχουν-.

Φόρμες

6flattering2017trends_03.jpg

Μια ψηλόμεση φόρμα με κάθετες ρίγες στο πλάι, όχι μόνο κολακεύει την σιλουέτα, αλλά σε κάνει να δείχνεις και πιο ψηλή.

Millennial Pink

6flattering2017trends_04.jpg

Η απόχρωση αυτή του παστέλ ροζ μπορεί να είναι αρκετά girlie αλλά αν φορεθεί σωστά προσφέρει ένα σοφιστικέ ύφος. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σε όλες τις τονικότητες δέρματος.

Κρουαζέ φόρεμα

6flattering2017trends_05.jpg

Όχι πώς «έφυγαν» ποτέ από την μόδα, αλλά τα κρουαζέ φορέματα έχουν την τιμητική τους φέτος. Το διαγώνιο δέσιμό τους ταιριάζει σε όλα τα σώματα, ενώ μπορεί κανείς να το φορέσει μια διάφορους τρόπους, ακόμη και πάνω από ένα τζιν παντελόνι.

Sock boots

6flattering2017trends_06.jpg

Οι μπότες και τα μποτάκια που αγκαλιάζουν το σώμα, σαν να φοράς κάλτσες είναι τρομερά κολακευτικά για το πόδι. Το ύφος τους φτάνει σε ένα σημείο πάνω από τον αστράγαλο κάτι που μακραίνει το πόδι. Το ίδιο ισχύει και για τις ψηλές μπότες που άπαξ και ξεπερνούν το γόνατο, δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας πιο «μακριάς» σιλουέτας.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός