Ώρα να μιλήσουμε για τα ugly sneakers - AllYou.gr

Search

Ώρα να μιλήσουμε για τα ugly sneakers

Τα παπούτσια σου λένε μια ιστορία. Μια άσχημη, περίεργη ιστορία.

14 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Το «άσχημο» είναι το νέο μαύρο, σύμφωνα με όλα όσα μας προτείνουν τελευταία οι σχεδιαστές μόδας! Να, είναι η τάση των ‘80s που έχει επιστρέψει και που η μόδα της δεκαετίας μάς είχε προσφέρει πολλά «άσχημα» trends; Nα είναι απλά η εξέλιξη των πραγμάτων; Η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται τελικά κάπου στην μέση, και είναι και μικρής σημασίας τελικά. Το θέμα είναι ένα: τα ugly sneakers είναι η νέα τάση στα παπούτσια η οποία προβλέπεται να γίνει τεράστια από την νέα σεζόν.

Πλέον ένα… άσχημο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια θα βρεις σε όλα τα αναγνωρισμένα brands –είναι αυτά εξάλλου που ξεκίνησαν το trend. Από τον οίκο Balenciaga και Louis Vuitton και τα sportswear brands όπως τη Nike, Fila και Reebok, τα ugly sneakers προσφέρουν μια ρετρό αλλά και φουτουριστική ματιά παράλληλα, στις εμφανίσεις μας.

Το σίγουρο είναι ένα: προβλέπεται να είναι αυτά τα πιο άνετα παπούτσια ever! Λες γι’ αυτό να μην σταματάνε να τα φοράνε οι αγαπημένες μας fashionistas;

Από την Kendall Jenner μέχρι και την Bella Hadid δες παρακάτω πώς μερικές από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον πλανήτη, φορούν αυτά τα sneakers.

 

2018_springtrend_uglysneakers_01.jpg

2018_springtrend_uglysneakers_02.jpg

2018_springtrend_uglysneakers_03.jpg

2018_springtrend_uglysneakers_04.jpg

2018_springtrend_uglysneakers_05.jpg

2018_springtrend_uglysneakers_06.jpg

2018_springtrend_uglysneakers_08.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!