Skip to main content

FASHION TRENDS

Ποια ανοιξιάτικη τάση να προτιμήσω;

Ξεδιαλύνουμε το τοπίο και σου λέμε τις 4 πιο κολακευτικές τάσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρω ότι καθημερινά «βομβαρδίζεσαι» από sites, περιοδικά, blogs, το Instagram κ.ο.κ., με το ποιες είναι οι τάσεις της εκάστοτε σεζόν.

Ναι, παίρνω κι εγώ μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Eiναι πολύ εύκολο λοιπόν για μία γυναίκα που θέλει να είναι «μέσα στα πράγματα» να χάνει τελικά την μπάλα με τις καθημερινές αναρτήσεις του «τι είναι τάση» ή όχι. Μέχρι και εγώ την χάνω να ξέρεις!

Παρόλα αυτά, θέλω να ξεδιαλύνουμε λίγο το τοπίο. Προσωπικά, για εμένα είναι πιο σημαντικό να το κάνουμε αυτό, από το να δοκιμάσεις εσύ ή εγώ, τις πεντακόσιες διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν «εκεί έξω».

Γι’ αυτό και σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε για την μόδα και για τα ανοιξιάτικα trends, κάθισα και σκέφτηκα τις τάσεις αυτές που είτε μπορούμε να φορέσουμε πιο εύκολα (και πιο ρεαλιστικά αν δεν είμαστε fashion bloggers), είτε αυτές που μας κολακεύουν περισσότερο.

Οι παρακάτω 4 λοιπόν, μας τα προσφέρουν αυτά τα δύο. Έτσι, θα μπορείς να έχεις ενδυματολογική επικαιρότητα, απλά πιο στοχευμένα αυτή την φορά!

#1. Ultra Violet

4springtrendstotrynow_01.jpg

Η Pantone όρισε την απόχρωση αυτή το χρώμα της χρονιάς. Τέλεια! Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να συμπεριλάβουμε στις εμφανίσεις μας μια συγκεκριμένη απόχρωση. Μπορείς να την φορέσεις είτε σαν λεπτομέρεια, είτε σαν ένα total look.

#2. PVC

4springtrendstotrynow_02.jpg

Μπορεί αυτό το διάφανο «πλαστικό» υλικό να φαίνεται πιο «δύσκολο» να φορεθεί, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Αρχικά, μπορείς απλά να το επιλέξεις στην διάφανη εκδοχή του, κάτι το οποίο απλά θα προσθέσει ενδιαφέρον στο σύνολό σου. Έτσι, δεν θα έχεις το άγχος να ταιριάξεις αποχρώσεις. Επίσης, ένα αξεσουάρ σε PVC (βλ. παπούτσια, τσάντα, jacket) είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να φορέσεις την τάση αυτή.

#3. Σούπερ μακριά μανίκια

4springtrendstotrynow_03.jpg

Μπορεί τα σούπερ μακριά μανίκια να φαίνεται ότι είναι πολύ «μπροστά» για να τα φορέσεις, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας εύκολος τρόπος να δείξεις fashionable και κουλ! Επίσης, τα μακριά μανίκια είναι κολακευτικά γιατί δίνουν την ψευδαίσθηση ενός πιο μακρύ κορμού (από τη μέση και πάνω).

#4. Τσαντάκι μέσης

4springtrendstotrynow_04.jpg

Μπορεί να σκέφτεσαι ότι είναι δύσκολο να συμπεριλάβεις τα τσαντάκια μέσης στις εμφανίσεις σου και να δείχνεις καλοντυμένη, αλλά στην αλήθεια δεν είναι. Μπορείς απλά να το προσθέσεις πάνω από το τζιν παντελόνι και τοπ που φοράς κάθε μέρα και προσφέρεις περισσότερο ενδιαφέρον. Σκέψου ότι ένα τσαντάκι μέσης λειτουργεί σαν ζώνη, οπότε μπορεί να κολακέψει τις καμπύλες σου, αν για π.χ. το φορέσεις με ένα ριχτό φόρεμα!

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός