Skip to main content

FASHION TRENDS

50 αποχρώσεις του γκρι: Βγάλ΄το από το κομοδίνο σου και βάλ' το στην ντουλάπα σου!

5 τρόποι για να το φορέσεις.


Κέλλυ Νόβακ

Το γκρι είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα. Το έχεις συνδέσει με εμφανίσεις που μπορεί να σου φαίνονται συντηρητικές και βαρετές. Τι κάνεις όμως όταν οι τάσεις της μόδας θέλουν το γκρι να είναι ένα από τα νούμερο ένα trend της χρονιάς; Μην ανησυχείς, γιατί είμαι εδώ να σου μάθω πώς να το φορέσεις και να είσαι σέξι και στιλάτη. Αυτοί οι 5 τρόποι είναι αρκετοί για να το λατρέψεις.


1. Annie Hall

Σίγουρα το ανδρόγυνο στυλ, μέχρι τώρα, το έχεις ενσωματώσει στα καθημερινά σου looks, αλλά φορώντας ένα total grey σύνολο θα το πας ένα βήμα παραπέρα. Μην αρκεστείς σε ένα απλό γκρι σακάκι και παντελόνι. «Παίξε» με τις υφές και δοκίμασε ένα tweed μακρύ σακάκι, με ένα ψηλόμεσο παντελόνι –αντί του κλασσικού μεσάτου- και δώσε νέο αέρα στο στυλ σου! Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, για μια πιο κομψή εμφάνιση.

grey3.jpg

2. Sex it up!

Ποιος σου είπε ότι δεν μπορείς να δείχνεις σέξι με ένα απλό γκρι σύνολο; Τι πιο θηλυκό από μια στενή pencil φούστα με σκίσιμο, σε συνδυασμό με ένα ζιβάγκο; Αυτό το secretary look όχι μόνο θα «γυρίσει κεφάλια», αλλά θα κάνει τις φίλες σου να θέλουν να το αντιγράψουν!

grey4.jpg

3. Denim for ever

Βάλε στην άκρη για λίγο το αγαπημένο σου blue jean και δοκίμασέ το σε γκρι απόχρωση. Συνδύασέ το με ένα πιο φαρδύ πουκάμισο στην ίδια απόχρωση, για ένα πιο casual look.

grey5.jpg

4. Knits and more knits

Σου έχω ήδη πει για την μόδα των πλεκτών. Μην διστάσεις λοιπόν να την εφαρμόσεις και σε γκρι αποχρώσεις. Δοκίμασε να φορέσεις ένα γκρι μακρύ πουλόβερ-φόρεμα με ένα γκρι χοντρό καλσόν με σχέδια και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει. Μην ξεχνάς ότι με τα πλεκτά ταιριάζουν απόλυτα τα μεταλλικά αξεσουάρ.

grey2.jpg

5. Dress to impress

Δεν είναι μόνο το little black dress που είναι διαχρονικό. Βάλε το γκρι φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σου, είτε σε bodycon στενή γραμμή, είτε σε άλφα γραμμή και ολοκλήρωσε το look με μια εντυπωσιακή ζώνη (σ.σ οι ζώνες ταιριάζουν απόλυτα με τα γκρι φορέματα).

grey1.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή