Skip to main content

FASHION TRENDS

Maxi & Midi φούστες: 6 ιδέες για να τις συνδυάσεις

Έχουν κλέψει τις καρδιές μας!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Οι αγαπημένες μας influencers στο Instagram λατρεύουν τις maxi & midi φούστες! Eίναι γεγονός πως γενικότερα, οι μακριές φούστες έχουν επανέλθει δυναμικά στον πλανήτη της μόδας και φιγουράρουν σε catwalks, σελίδες περιοδικών, posts σε social media.... Επιπλέον, έχουν πάψει τα ταμπού αναφορικά με τις μακριές φούστες. Τι εννοούμε; Φοριούνται πλέον από γυναίκες με οποιονδήποτε σωματότυπο, συνδυάζονται μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και κατ' επέκταση ανακηρύσσονται πλέον σε κομμάτι πασπαρτού αφού είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Με sneakeres, ψηλοτάκουνα ή μπότες με δερμάτινα τζάκετς ή μακριά παλτό και μεσάτα σακάκια... όποια και αν είναι η διάθεσή σας και η στιλιστική σου προτίμηση, οι φούστες αυτές μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!  Προσφέρουν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για fashion looks που κλέβουν τις εντυπώσεις, χαρίζουν girly και classy αέρα στα σύνολά σου.

Must Tips: Φρόντισε να επιλέξεις ένα crop top, ένα t-shirt, ένα κοντό πουλόβερ ή φούτερ, ένα πουκάμισο περασμένο μέσα από τη maxi φούστα σου, ένα εφαρμοστό ζιβάγκο , ενώ προσθέτοντας μια ζώνη στο σύνολό σου μπορείς να τονίσεις περισσότερο τη μέση σου. Γενικά πρόσεξε να αναδείξεις τις καμπύλες του σώματος σου και να μην φαίνεσαι μονοκόμματη ή κοντή. 

Δες παρακάτω τις 12 ιδέες που επέλεξα για εσένα, πειραματίσου με τους mix& match συνδυασμούς που σου προτείνω και ετοιμάσου να γίνεις fashion icon!

 

https://www.instagram.com/p/BteT0hJBBgG/

 

https://www.instagram.com/p/BtP494ThwLc/

 

https://www.instagram.com/p/BtLCgzZhr5p/

 

https://www.instagram.com/p/BtBlgmyBdye/

 

https://www.instagram.com/p/Bsh9lQUBdfZ/

 

https://www.instagram.com/p/Bsfdt4KhFIF/

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός