Skip to main content

FASHION TRENDS

Με αυτά τα styling tips θα είσαι ντυμένη σαν Ιταλίδα!

Είναι γνωστές για τα κομψά λουκ τους


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Basic fit, νέες αποχρώσεις, 100% Made in Italy! Αυτοί είναι οι κοινοί παρονομαστές της Falconeri Cashmere Collection που περιλαμβάνει κομμάτια που συνδυάζονται με κάθε look, από casual έως επίσημο. Tα basic ρούχα από τις σειρές Ultra soft Cashmere και Ultralight προσφέρουν εξαιρετική άνεση χάρη στην αόρατη, fully-fashioned απλή πλέξη τους, καθώς και από την συνεχόμενη τεχνολογική έρευνα πάνω στα υφάσματα που χρησιμοποιούνται. Παράλληλα, με την basic σειρά, η Falconeri παρουσιάζει πολλά fashion κομμάτια φτιαγμένα από πολύτιμες φυσικές ίνες. 

Α FALCONERI WAY TO STYLE CASHMERE


COLOR PLAY To χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν. Το κασμιρένιο πανωφόρι διπλής όψης σε ζεστό ροζ ή τυρκουάζ συνδυάζεται ιδανικά με 
V – neck μακρύ jumber. 

 

DCL435S_8473_DGL441A_8457.jpg 

 

Aλλά και με μία πλισέ violet φούστα από μαλακό βισκόζ με lamé details. Μust-have ένα maxi jumper με μαλακή υφή σε oversized στυλ με στρογγυλή λαιμόκοψη που διατίθενται σε ουδέτερα και απαλά χρώματα. 

 

DCL435S_8473_DML261Q_8474.jpg 

 

CASHMERE ΖΑΚΕΤΑ + ΣΑΤΕΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ To απόλυτα easy chic total black outfit. Mαλακή κασμιρένια ζακέτα συνδυασμένη με σατέν παντελόνι – ένα mix & match υφών για μοντέρνο αστικό στυλ.  

 

DCL439B_9107_DPL406A_9107_1.jpg

 

Οι fan των παντελονιών θα λατρέψουν και τον συνδυασμό μιας μπλούζας V–neck στο χρώμα της ελιάς με ένα λευκό, βαμβακερό παντελόνι σε ίσια εφαρμογή που ανοίγει ελαφρώς στο τελείωμα.  ΑCTIVE WEAR Jogging style κομμάτια αλλά σε μια πιο κομψή εκδοχή, ιδανικά για ένα δυναμικό lifestyle, με έμφαση στα πολύτιμα υφάσματα και τα χειροποίητα στοιχεία. Τα tracksuits – τα νέα key-items της σεζόν – διακοσμούνται και δημιουργούνται από μετάξι, βαμβάκι και κασμίρ. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο παντελόνι: ένα ρούχο που εκφράζει απόλυτα το casual look. Με ankle και hips bands, με ρυθμιζόμενα coulisse, με πολύτιμα και σοφιστικέ υλικά. Το sporty chic σύνολο (jogger + sweatshirt) φοριέται άνετα και με σανδάλια.

 

wxJ3-6S3.jpg

 

 DML448A_8186_DPL448A_8186_2.jpg   

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.