Skip to main content

FASHION TRENDS

Οι σχεδιαστές μας βάζουν τα γυαλιά

Κυριολεκτικά... και εμείς ανυπομονούμε να τα φορέσουμε!


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η συλλογή γυαλιών MARC JACOBS άνοιξη/καλοκαίρι 2019 εκφράζει έντονα την δημιουργικότητα του οίκου μόδας. τρεις κατηγορίες εκλεπτυσμένων προϊόντων ξεχωρίζουν στην συλλογή της σεζόν: sporty, metal 2.0., και glossy, ενώ ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στο κομμάτι των ανδρικών γυαλιών.

sporty:
μια νέα αθλητική διάθεση χαρακτηρίζει αυτά τα καινούργια μοντέλα. Το λογότυπο, σε ανάγλυφο καουτσούκ, προσφέρει στην συλλογή μια νέα εμφάνιση αλλά και την ρετρό αίσθηση της δεκαετίας του ‘90.

 

marc_jacobs-marc355s_2018150807ir_r00.jpg

 

Διαθέσιμα σε δύο εκδοχές unisex/ανδρικής επίπεδης μάσκας και μία γυναικεία φόρμα «μάτι της γάτας», τα γυαλιά αυτά ξεχωρίζουν για τους βραχίονες από καουτσούκ σε αντίθεση δύο χρωμάτων, αποτέλεσμα της μεθόδου διπλής έγχυσης. Κάθε μοντέλο διαθέτει πλαστικό μπροστινό τμήμα σε αντίθεση, έντονα χρώματα, αθλητικού ύφους γραμμές και το νέο λογότυπο marc Jacobs. 

 

marc_jacobs-marc355s_2018150003jo_r00.jpg 

Ο Oίκος FENDI παρουσιάζει την Γυναικεία Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου και οράσεως τα οποία ξεχωρίζουν για τις φίνες τους λεπτομέρειες και τους αναπάντεχους χρωματισμούς. Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως FENDIRAMA αποδίδουν την φρέσκια και σύγχρονη ματιά του FENDI με μια γραφιστική ερμηνεία του λογότυπου F is Fendi πάνω στους φακούς, που ενισχύεται από πολλές παιχνιδιάρικες χρωματικές εκδοχές.

FENDIRAMA – Γυαλιά ηλίου FF 0343/S, γυαλιά οράσεως FF 0353, FF 0352, FF 0354 

 

1 (1).jpg 

 

 Τα γυαλιά FENDIRAMA είναι η επιτομή της διασκέδασης: εμπνευσμένα από την δεκαετία του Εβδομήντα, επανερμηνεύονται με σύγχρονο τρόπο σε ένα μικρό στρογγυλό σχέδιο και αποθεώνουν την γραφιστική κληρονομιά του FENDI με όχημα την θηλυκότητα.  Απροσδόκητα εφέ διαφανειών στον ελαφρύ μεταλλικό σκελετό «φωτίζουν» αυτά τα γυαλιά ηλίου, που φέρουν το λογότυπο F is Fendi στους φακούς.  Τα γυαλιά ηλίου FENDIRAMA (μοντέλο FF 0343/S) διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωματικών τόνων, όπως και η ομώνυμη συλλογή αξεσουάρ FENDI: κόκκινο με κόκκινους φακούς, μπλε με ασημί/μπλε φακούς, λευκό με χρυσούς/καφέ φακούς, ροζ με ροζ ντεγκραντέ φακούς, μαύρο με χρυσούς/καφέ φακούς, ώχρα με χρυσούς φακούς.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ