Skip to main content

FASHION TRENDS

Baroque: Φέτος τις γιορτές, βάλε την τέχνη στην ντουλάπα σου!

The more the merrier!


Κέλλυ Νόβακ

Το κίνημα της τέχνης του Baroque το γνωρίζουμε όλες, λίγο-πολύ. Φέτος τον χειμώνα το ενσωματώνουμε και στην γκαρνταρόμπα μας, ειδικά στις γιορτές, καθώς είναι μια εποχή της «υπερβολής» (βλ. το σπίτι και οι δρόμοι είναι στολισμένοι στα όρια του κιτς -όχι πώς μας χαλάει αυτό!-, τρώμε πάντα λίγο παραπάνω, κ.λπ.). Αυτό σημαίνει ότι οι τάσεις μάς καλούν να «υπερβάλουμε» και με το ντύσιμό μας!

Ζεστά χρώματα και διαφορετικές υφές στα υφάσματα, είναι μερικά από τα στοιχεία που διακρίνουν το baroque στυλ. Το δραματικό αποτέλεσμα που αποδίδουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ που είναι εμπνευσμένα από την γνωστή εποχή, θα εντυπωσιάσουν και θα κάνουν την κάθε σου εμφάνιση ξεχωριστή!

Για να σε βοηθήσω, συγκέντρωσα για σένα μερικά από τα πιο ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ, για να εμπνευστείς για τις γιορτινές αγορές σου!
baroque1jpg.jpg

baroque2jpg.jpg

baroque3jpg.jpg

baroque4jpg.jpg

baroque5jpg.jpg

baroque6jpg.jpg

Tip: Μην φοβηθείς να συνδυάσεις δύο διαφορετικά υφάσματα που έχουν ιδιαίτερη υφή μεταξύ τους, εφόσον ταιριάζουν χρωματικά!

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.