Skip to main content

FASHION TRENDS

Ασημί: 3 τρόποι να φορέσεις το απόλυτο χριστουγεννιάτικο χρώμα!

Trend Alert!


Κέλλυ Νόβακ

Το ασημί χρώμα ή το «metallic», είναι ένα χρώμα το οποίο, από μόνο του, είναι εντυπωσιακό και τραβάει τα βλέμματα. Είναι μεγάλη τάση τις τελευταίες σεζόν και φέτος φτάνει στην... αποκορύφωσή του. Είναι ιδανικό για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου, καθώς μαζί με το χρυσό, το κόκκινο και το πράσινο, το έχουμε ταυτίσει με αυτήν την εποχή. Εάν μέχρι τώρα, λοιπόν, δεν το έχεις "φορέσει", οι γιορτές είναι η κατάλληλη στιγμή. Και σου δείχνω πώς!

1. Σακάκι. Τον χειμώνα, το σακάκι είναι ένα βασικό ρούχο στην γκαρνταρόμπα μας. Φοριέται σε όλες τις περιστάσεις, ανάλογα το στυλ του φυσικά. Ένα μεταλλικό/ασημί σακάκι θα αναβαθμίσει κάθε εμφάνισή σου, από την πιο “grande” στην πιο απλή.

silver1.jpg

2. Top. Ένα μεταλλικό top είναι ιδιαίτερο από μόνο του, οπότε δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ, για να δώσεις στο γιορτινό σου look το έξτρα glam που έψαχνες. Με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή μια pencil φούστα και ένα ζευγάρι γόβες, έχεις το απόλυτο holiday ντύσιμο!

 

silver2.jpg

 

 

3. Παπούτσια. Δεν χρειάζεται να σου το εξηγήσω παραπάνω γιατί ΠΡΕΠΕΙ  να φορέσεις αυτά τα παπούτσια. Είμαι σίγουρη ότι από μόνη σου μπορείς να φανταστείς, το αποτέλεσμα που θα δώσει ένα ζευγάρι μυτερές μεταλλικές γόβες σε οποιαδήποτε εμφάνισή σου. Προτίμησέ να τις συνδυάσεις με μονόχρωμα ρούχα, για ένα πιο elegant αποτέλεσμα. 

.silver3.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου