4 τρόποι να φορέσεις την κουβέρτα-κασκόλ - AllYou.gr

Search

4 τρόποι να φορέσεις την κουβέρτα-κασκόλ

Ανάδειξέ το, χωρίς να "χαθείς" μέσα σ' αυτό. 

15 Ιανουαρίου 2015
Συντάκτης : Kelly Novak

Για την τάση του “cocooning” σου έχω ξαναμιλήσει και ένα item που πρόεκυψε μέσα από την τάση αυτή, είναι η κουβέρτα/κασκόλ.

Το ιδιαίτερο αυτό αντικείμενο είναι ιδανικό, όχι μόνο για να σε κρατάει ζεστή τις κρύες μέρες του χειμώνα, αλλά και για να «προσθέτει» στιλ στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Υπάρχει κάτι το τρομερά ξεχωριστό σε αυτό το τόσο μεγάλο κασκόλ, που το έχει κάνει ένα από τα πολυαγαπημένο και πολυφορεμένα items του χειμώνα. Λόγω του μεγάλου όγκου του, είναι από την μία κατάλληλο να «παίξεις» μαζί του, αλλά και από την άλλη, είναι εύκολο να «χαθείς» μέσα σε αυτό. Μην σκας όμως! Σου δείχνω 4 εύκολους και μοντέρνους τρόπους για να το φοράς από το πρωί έως το βράδυ.

1. Τύλιξε το! Τυλίγοντας το κασκόλ/κουβέρτα γύρω από το λαιμό σου, αποτρέπει κάθε πρόσβαση κρύου αέρα να εισχωρήσει στο σώμα σου. Επίσης, το στιλ αυτό παίζει «συμπληρωματικό» ρόλο στην εμφάνισή σου και σε πολλές περιπτώσεις αναδεικνύει και το παλτό σου. Επίσης, είναι ο –εγγυημένα- πιο εύκολος, γρήγορος αλλά και μοντέρνος τρόπος να φορέσεις αυτό το ιδιαίτερο κασκόλ!

blankets_1.jpg

2. Φόρα το σαν φόρεμα! Τι πιο μοντέρνο από το να το φορέσεις πάνω από ένα total black look ή να μετατρέψεις μια πιο απλή εμφάνιση σε ξεχωριστή, από το να εφαρμόσεις σαν φόρεμα; Συνδύασέ το με μια απλή ζώνη (λεπτή ή φαρδιά, ανάλογα με την περίσταση) και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

blankets_2.jpg

3. Φτιάξε μία αυτοσχέδιο poncho-ζακέτα! Όταν έχεις στην «διάθεσή» σου τόση μεγάλη ποσότητα υφάσματος, όπως με το κασκόλ/κουβέρτα, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή από το να «παίξεις» μαζί του!  Φορώντας το, λοιπόν, πάνω από τους ώμους και φέρνοντάς το γύρω από τα χέρια σου, δημιουργείς αυτόματα μια αυτοσχέδια ζακέτα, ενώ αν το στερεώσεις με μια καρφίτσα, θυμίζει poncho! 2 for 1!

blankets_3.jpg

4. Frosty the snowman. Οκ, σου έλεγα ψέματα στην πρώτη περίπτωση ότι αυτός ήταν ο πιο εύκολος τρόπος να φορέσεις την… κουβέρτα σου. Αυτός είναι. Έτσι όπως «έντυνες» και τον χιονάνθρωπο που έφτιαχνες, όταν ήσουν παιδί.

blankets_4.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!