Skip to main content

FASHION TRENDS

Tomboy Style: Έτσι θα γίνεις ένα fashionable... αγοροκόριτσο

Με οδηγό αυτό το editorial!


Κέλλυ Νόβακ

Άλλο ένα trend που ευδοκίμησε μέσα από τις ανοιξιάτικες συλλογές των μεγάλων οίκων, είναι το ανδρόγυνο στιλ. Μια τάση που έχεις αγαπήσει και στο παρελθόν επιστρέφει και θέλει να αφήσεις για λίγο τα τακούνια σου στην ντουλάπα και να γίνεις για λίγο αγοροκόριτσο!

To Ηarper’s Bazaar Κίνας, υποστηρίζει αυτό το trend με την τελευταία του φωτογράφηση, όπου παρουσιάζει άκρως ανδρόγυνα looks. Η στιλίστρια της φωτογράφησης, Lulu Zhang, επιλέγει τις δημιουργίες των σχεδιαστών εκείνων που δίνουν τα καλύτερα "δείγματα γραφής"  όσον αφορά στο ανδρόγυνο στιλ.   Ο Haider Ackerman, Saint Laurent και Burberry Prorsum είναι μερικές από τις δημιουργίες που είδαμε στην φωτογράφηση. Μέσα από αυτήν βγάλαμε τα εξής συμπεράσματα:

1. Πάρε τα ρούχα σου ένα νούμερο μεγαλύτερο: Χρησιμοποίησε oversized ρούχα, που θα δώσουν ένα tomboy-ish ύφος στο ντύσιμό σου.

2. Tailor made ρούχα: Tα παντελόνια κοστουμιού με την τσάκιση στην μέση γίνεται το no.1 παντελόνι για την σεζόν και ειδικά για να υποστηρίξεις αυτό το στιλ. Μην φοβηθείς να «παίξεις» με τα χρώματα και τα prints, καθώς ένα navy blue ή ένα ριγέ pattern θα πάνε το look σου ένα βήμα παραπέρα.

3. Καθαρές γραμμές και σιλουέτες: Μια βασική προϋπόθεση για να υποστηρίξεις το tomboy look είναι οι clean γραμμές στα ρούχα και οι ίσιες σιλουέτες, όπου δεν τονίζουν πολύ τις καμπύλες του σώματος.

4. Ασπρόμαυρες εμφανίσεις: Ένας κλασσικός και διαχρονικός συνδυασμός γίνεται τώρα ο ιδανικός για το ανδρόγυνο στιλ. Από πασμίνες (όπως βλέπουμε και στην φωτογράφηση), μέχρι και την κλασσική εμφάνιση μαύρο κοστούμι-άσπρο πουκάμισο, είναι τα απαραίτητα στοιχεία για να ενσωματώσεις στο ντύσιμό σου και για να πετύχεις αυτό το στιλ.

tomboy-style-editorial01.jpg

tomboy-style-editorial02.jpg

tomboy-style-editorial03.jpg

tomboy-style-editorial04.jpg

tomboy-style-editorial05.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30