Skip to main content

FASHION TRENDS

Πώς να φορέσω το γούνινο καπέλο

3 τρόποι να φορέσεις το γούνινο καπέλο, αυτό το εντυπωσιακό αξεσουάρ


Κέλλυ Νόβακ

Όσο και εάν η άνοιξη πλησιάζει, ο καιρός έχει άλλα πλάνα για την χώρα μας! Μπορεί να είσαι σε διάθεση να ντυθείς λίγο πιο… ελαφριά, αλλά όσο η θερμοκρασία είναι ακόμα χαμηλή, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αποδεχτείς ότι ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ και να "εκμεταλλευτείς" κάποια χειμερινά αξεσουάρ. Ένα από αυτά είναι και το γούνινο καπέλο.

Τα καπέλα γίνονται φέτος οι καλύτεροι μας φίλοι, προσθέτοντας μια extra fashionable πινελιά στο ντύσιμό μας. Το γούνινο καπέλο είναι εντυπωσιακό και είναι το ιδανικό για τις -ακόμα- κρύες μέρες του χειμώνα.

Πώς να φορέσω το γούνινο καπέλο; Μας ρωτάς...

Σου προτείνω 3 τρόπους να το φορέσεις!

1. Δώσε ένα πιο dark ύφος στο ντύσιμό σου, συνδυάζοντας το γούνινο καπέλο σου με ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα skinny τζιν παντελόνι στα χρώματα του καφέ και του μπορντό. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα κόκκινο κραγιόν σε σκούρα απόχρωση για ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα.

furhats_1.jpg

2. Ενσωμάτωσε το γούνινο καπέλο στο καθημερινό σου ντύσιμο. Επίλεξε να φορέσεις το καπέλο αυτό με ένα πιο sporty look, συνδυάζοντάς το δηλαδή με ένα bomber jacket και αθλητικά παπούτσια. Προτίμησε ένα επίσης πιο "relaxed ύφος" για τα μαλλιά σου, αφήνοντάς τα κάτω χωρίς απαραίτητα να τα ισιώσεις.

furhats_2.jpg

3. Κάνε το καπέλο σου τον πρωταγωνιστή του ντυσίματός σου, συνδυάζοντάς το με ένα πιο minimal look. Άσε όλα τα βλέμματα να στραφούν στο γούνινο αυτό καπέλο, επιλέγοντας ένα απλό τζιν παντελόνι, t-shirt και ένα statement παλτό. Απέφυγε τα πολλά αξεσουάρ καθώς το καπέλο, «καλύπτει» την θέση αυτή! 

furhats_3.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι.