Skip to main content

FASHION TRENDS

Πώς να φορέσω το πέπλο

Πέπλο: 4 τρόποι για να το βάλεις στην ζωή και την γκαρνταρόμπα σου


Κέλλυ Νόβακ

Μετά την εβδομάδα των Haute Couture συλλογών στο Παρίσι, είδαμε πολλές τάσεις να ευδοκιμούν στα ρούχα αλλά και στα αξεσουάρ. Μετά την μεγάλη επιτυχία των συλλογών του οίκου Giambattista Valli αλλά και Chanel, το αξεσουάρ που έκανε αναμφισβήτητα «θραύση», είναι το κοντό πέπλο.

Με μια πινελιά ρομαντισμού προβλέπεται η φετινή άνοιξη, και αυτό το αξεσουάρ είναι σίγουρα αυτό που θα δώσει την... extra νότα ζωντάνιας στο ντύσιμό σου. Είτε με μια πιο dark-εμπνευσμένη εμφάνιση, είτε με μια πιο urban πινελιά, αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ, έχει την ιδιότητα να «συμβαδίζει» με διαφορετικά στιλ, κάνοντάς το ιδανικό για όλα τα γούστα!

Αναρωτιέσαι πώς θα το φορέσεις; Σου παρουσιάζω 4 τρόπους. 

1. All time classic: Τίποτα δεν είναι πιο κομψό και διαχρονικό από ένα 60s εμπνευσμένο look. Ένα μεσάτο, midi φόρεμα είναι το ιδανικό για να το συνδυάσεις με ένα πουά πέπλο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα κότσο σινιόν, για ένα πιο ladylike αποτέλεσμα.

veil_1.jpg

2. Dark and Twisted: Δώσε μια πιο goth πινελιά στο ντύσιμό σου, φορώντας αυτό το πέπλο με ένα total leather look. Συνδύασέ το με ένα δερμάτινο bodycon φόρεμα ή με ένα δερμάτινο παντελόνι και jacket και απόκτησε το edgy look που πάντα αναζητούσες.

veil_2.jpg

3. Urban for ever: Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις αυτό το αξεσουάρ με ένα πιο urban/casual ντύσιμο; Η αντιπαράθεση των δύο στιλ είναι αυτή που θα σε κάνει την πιο έμπειρη fashionista. Φόρεσε ένα beanie (σκουφάκι) με ενσωματωμένο μαύρο πέπλο από δίχτυ, με ένα oversized σακάκι και παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι λευκά sneakers και θα είσαι έτοιμη να «οργώσεις» την πόλη με αυτό το απόλυτο city look!

veil_3.jpg

4. Minimalism: Δώσε ένα twist στο ντύσιμό σου, συνδυάζοντας αυτό το –κατά τα άλλα- «ρομαντικό» αξεσουάρ, με ένα απλό, μίνιμαλ look. Μην φοβηθείς να «παίξεις» με τα σχήματα, φορώντας ένα μαύρο κοντό πέπλο με pom-pon, με ένα structured σακάκι με έντονες γωνίες. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα λιτό μακιγιάζ και κάνε το αξεσουάρ αυτό τον «πρωταγωνιστή» της εμφάνισής σου!

veil_4.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30