Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτά είναι τα 5 παπούτσια που κάθε δυναμική γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της

Power to the women!


Κέλλυ Νόβακ

Με τις ραγδαίες εξελίξεις στην χώρα μας, πολλά πολιτικά πρόσωπα είναι στο φως της δημοσιότητας. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις συντρόφους του, οι οποίες -απ' ό,τι φαίνεται- δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους πετυχημένους αυτούς άντρες. Αυτές τις γυναίκες θα θέλαμε να τις δούμε να εφαρμόζουν το power dressing στιλ, το οποίο περιλαμβάνει φυσικά και το πιο αγαπημένο αντικείμενο μιας γυναίκας: Τα παπούτσια. Σ' αυτό το πλαίσιο, αυτά είναι τα 5 παπούτσια που θα προτείναμε σε κάθε δυναμική γυναίκα να βάλει στην ντουλάπα της!

1. Μαύρα ankle boots

Ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots είναι ένα από τα must-have της γκαρνταρόμπας σου καθώς είναι τα ιδανικά για εκείνες τις στιγμές που θέλεις να δώσεις ένα πιο edgy look στο ντύσιμό σου. Φοριούνται με τα πάντα, από παντελόνια και κολάν, μέχρι και φούστες και θα δώσουν ένα ιδιαίτερο ύφος στο ντύσιμό σου.

dynamicshoes_1.jpg

2. Δερμάτινα μοκασίνια

Τα loafers δεν είναι μόνο για τους άντρες. Είναι ένα παπούτσι που θα σου προσθέσει διαχρονικότητα και κομψότητα στο ντύσιμό σου. Είναι ιδανικά για να τα φορέσεις στην δουλειά με τις pencil φούστες σου ή και με κοστούμι. Προτίμησε ένα με μυτερή μύτη και «δήλωσε» στον κόσμο, ότι παίρνεις την δουλειά σου στα σοβαρά!

 

dynamicshoes_2.jpg

3. Nude Γόβες

Το απόλυτο γυναικείο παπούτσι. Μια γόβα στο χρώμα του δέρματος είναι ένα παπούτσι που φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας και πάει με όλα. Ακόμη, λόγω του χρώματός του, επιμηκύνει το πόδι και δείχνει πιο ψηλό. Τι άλλο θέλει κανείς από ένα παπούτσι;

dynamicshoes_3.jpg

 4. Sneakers

Μια δυναμική γυναίκα δεν σταματάει ποτέ να περιποιείται τον εαυτό της ή το σώμα της, γι’ αυτό ένα ζευγάρι άνετα αθλητικά παπούτσια είναι αυτά που πρέπει να έχει για την πρωινή της άσκηση, πριν την δουλειά. Επίσης, οι τάσεις επιβάλουν να φοράμε αθλητικά παπούτσια όλες τις ώρες οπότε μην διστάσεις να τα συνδυάσεις με το office ντύσιμό σου. 

dynamicshoes_4.jpg

 

5. Ψηλές μπότες

Όλες οι γυναίκες αγαπάμε τις μπότες. Είναι το ιδανικό παπούτσι για τον χειμώνα, το οποίο όχι μόνο σε κρατάει ζεστή, αλλά σου δίνει αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα αλλά και στιλ. Προτίμησε ένα ζευγάρι που φτάνει πάνω από το γόνατο, μιας και είναι η απόλυτη τάση για την φετινή σεζόν.

dynamicshoes_5.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ