Skip to main content

FASHION TRENDS

ΑΥΤΑ είναι τα 5 ρούχα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της

Για να είσαι πάντα προετοιμασμένη!


Κέλλυ Νόβακ

Το να ακολουθείς τις τάσεις της μόδας είναι σημαντικό, γιατί αυτό σημαίνει ότι είσαι πάντα ενημερωμένη και το στιλ σου εξελίσσεται και είσαι πάντα up to date. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν και κάποιες «σταθερές αξίες» που είναι πάντα της μόδας, έστω και αν αυτή εναλλάσσεται συνεχώς. Ποια είναι τα ρούχα που θα σε «κρατήσουν» in style, βρέξει-χιονίσει; 

Δες παρακάτω ποια είναι αυτά!

1. Ριγέ t-shirt: Άσχετα αν το ριγέ είναι μεγάλη τάση για την φετινή σεζόν, ένα ριγέ t-shirt –κατά προτίμηση ασπρόμαυρο- είναι ένα ρούχο που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της. Είναι κομψό και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα, με ένα τζιν και ένα ζευγάρι γόβες για μια μέρα στο γραφείο, μέχρι και με μια ψηλόμεση skater φούστα, για το απόλυτο βραδινό ντύσιμο.

clothesallwomenhave_1.jpg

2. Μαύρο Tuxedo Σακάκι: Η επιτομή της κομψότητας είναι αυτό το σακάκι. Γενικά όλα τα μαύρα σακάκια είναι, αλλά το tuxedo σακάκι ή σακάκι κοστουμιού είναι ιδανικό για το στιλ κάθε γυναίκας. Και σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες μεν, αλλά είναι προτιμότερο να το φοράς σε πιο επίσημες περιπτώσεις ή από την στιγμή που ο ήλιος δύσει. Μην φοβηθείς να «παίξεις» με διαφορετικά στιλ. Επίλεξε ένα σε βελούδινο ύφασμα, ή με δερμάτινο γιακά. 

clothesallwomenhave_2.jpg

3. Κασμιρένιο πουλόβερ: Είτε τις κρύες μέρες του χειμώνα, είτε μια ψυχρή βραδιά στο νησί, το πουλόβερ αυτό είναι ένα ρούχο που δεν θα αποχωριστείς ποτέ. Συνδυάζεται με τα πάντα και υπάρχει σε τόσα σχέδια και χρώματα, που μπορείς να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και την προσωπικότητά σου. Προσοχή! Επειδή αυτό το ρούχο είναι «επένδυση» για την ντουλάπα σου, προσπάθησε να είσαι λίγο «συντηρητική» με αυτό που θα επιλέξεις, για να το έχεις μια ζωή.

clothesallwomenhave_3.jpg

4. Jeans: Οκέι, είμαι σίγουρη ότι ήξερες ότι αυτό το ρούχο θα ήταν στην λίστα, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις ένα τζιν παντελόνι. Όλες οι γυναίκες έχουμε παραπάνω από ένα τζιν στην ντουλάπα μας. Αλλά ένα είναι το αγαπημένο μας. Αυτό το «αγαπημένο» σου παντελόνι, πρέπει να σιγουρευτείς ότι ταιριάζει στο σώμα σου περισσότερο, παρά τις εκάστοτε τάσεις της μόδας. Ένα κλασσικό blue jean ή η πιο ανοιχτή version του είναι το ιδανικό. Και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι η ώρα για να… τσιγκουνευτείς τα λεφτά σου! Ένα «καλό» τζιν θα έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στον χρόνο, γι΄αυτό δεν πειράζει αν δώσεις και κάτι παραπάνω. Τα ψηλόμεσα τζιν είναι ένα στιλ που είναι πάντα στην μόδα και ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους.

clothesallwomenhave_4.jpg

5. Λευκό πουκάμισο: Είναι απαραίτητο να το έχεις στην ντουλάπα σου καθώς είναι «πολλαπλών χρήσεων»! Δεν μπορώ να φανταστώ με τι δεν συνδυάζεται! Για μια επίσημη περίπτωση, μια βόλτα με τις φίλες σου, για ένα ραντεβού με τον καλό σου, το λευκό πουκάμισο φοριέται πάντα και παντού. Είναι κλασσικό και must-have για την ντουλάπα σου.

clothesallwomenhave_5.jpg

Tip: Όταν βλέπεις ότι ένα ρούχο σου συνδυάζεται εύκολα και μπορεί να φορεθεί πρωί-βράδυ, τότε ξέρεις ότι είναι διαχρονικό.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

FASHION TRENDS

4 αέρινα λινά πουκάμισα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τη νέα σεζόν

Με το καλοκαίρι να έχει μπει πριν την ώρα του, επιλέγουμε προτάσεις για το καλύτερο transitional ρούχο της σεζόν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.