Skip to main content

FASHION TRENDS

Αυτά είναι τα 4 trends που "πρωταγωνιστούν" στους δρόμους του Μιλάνου

Θα τα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Με την λήξη της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, πέρα από τις νέες τάσεις που είδαμε στην πασαρέλα, παρατηρήσαμε και μερικά trends τα οποία ευδοκίμησαν από τους δρόμους. Είναι γνωστό ότι τα street style trends είναι πλέον εξίσου σημαντικά για την μόδα, όσο και αυτά που βλέπουμε στα shows. Η «μόδα του δρόμου», εκφράζει την κουλτούρα της κάθε πόλης. Στην προκειμένη περίπτωση, ρίχνοντας μία ματιά στους δρόμους του Μιλάνου, διαπιστώσαμε ότι οι γυναίκες δεν είναι καθόλου… βαρετές αλλά αντιθέτως τολμούν με το ντύσιμό τους και αφήνουν το δικό τους προσωπικό στίγμα. Αυτά είναι τα 4 trends που ξεχωρίσαμε! 

1. Shapes everywhere: Είτε σε jackets, παντελόνια, φούστες ή αξεσουάρ, η τάση αυτή «έρχεται» να δώσει σχήματα και graphic λεπτομέρειες στο ντύσιμό σου, δίνοντας μια νέα διάσταση στην μόδα των μοτίβων. Τόλμησε και συνδύασε δύο διαφορετικά τέτοια μοτίβα και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

ss_mfwtrends_1.jpg

ss_mfwtrends_1_1.jpg

2. Nature calling: Τα animal και floral prints παίρνουν μια πιο ενδιαφέρουσα και κυριολεκτική διάσταση, με τα σχέδια ζώων και λουλουδιών σε πουλόβερ, πουκάμισα και παλτό. Αυτή η τάση, αν και ιδιαίτερη, θα δώσει «πνοή» ακόμη και στο πιο απλό και καθημερινό outfit σου.

ss_mfwtrends_2.jpg

3. Boots to die for: Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι ήδη μια τάση που έχεις αγαπήσει και αυτή τώρα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Φέτος την άνοιξη, άφησε για λίγο στην άκρη το καλσόν σου και αντικατέστησέ το με τις μπότες αυτές. Όχι μόνο θα σε κρατήσουν ζεστή τις ψυχρές ανοιξιάτικες βραδιές αλλά θα σου αποδώσουν και την θηλυκότητα που σου αρμόζει. Δοκίμασέ τις και σε άλλα χρώματα, πέραν του μαύρου και φόρεσέ τις με σορτσάκια, φορέματα ή και μακριά oversized t-shirts για ένα πιο urban look.

ss_mfwtrends_3.jpg

ss_mfwtrends_3_3.jpg

4. Army now: To military στιλ και το olive green, είναι ένα από τα trends που φέτος είναι πολύ της μόδας. Στο Μιλάνο λοιπόν, δεν παρέλειψαν να το φορέσουν, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο ένα σύγχρονο αλλά και παράλληλα διαχρονικό look. Μην φοβηθείς να το φορέσεις, σε ένα total look αλλά να «παίξεις» και με τα υφάσματα, όπως το δέρμα και το λινό.

ss_mfwtrends_4.jpg

ss_mfwtrends_4_4.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram