Skip to main content

FASHION TRENDS

Aυτά είναι τα 6 jackets που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου για την νέα σεζόν

Θα σε ξετρελάνουν!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί ο καιρός να είναι λίγο… αναποφάσιστος, αλλά έχουμε μπει για τα καλά στην άνοιξη και γι’ αυτό πρέπει να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για τις πρώτες «ζέστες». Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να «αποχαιρετήσεις» τα αγαπημενά σου παλτό και να υποδεχτείς τα jackets.

Επέλεξα για σένα τα 6 jackets που πρέπει να έχεις για την νέα σεζόν και τα οποία θα σε κρατήσουν και ζεστή στις ψυχρές ανοιξιάτικες βραδιές και... μέσα στην μόδα!

1. Σακάκι: Παραμένει και αυτή την σεζόν της μόδας και γίνεται ο καλύτερός σου φίλος! Είναι ιδανικό για να το συνδυάσεις με φορέματα αλλά και με πιο casual looks, για όλη την ημέρα. Προτίμησε ένα tuxedo σακάκι, σε ένα ιδιαίτερο ύφασμα, όπως το βελούδο ή με παγίετες και κάνε την διαφορά!

jacketsforspring_1.jpg

2. Τζιν μπουφάν: Το denim είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και μαζί του και το jean μπουφάν, που γίνεται το ιδανικό πανοφώρι για την άνοιξη. Συνδύασέ το με total denim looks ή με ακόμα και με πιο ροκ εμφανίσεις. 

jacketsforspring_2.jpg

3. Δερμάτινο jacket: Αυτό είναι το μπουφάν που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της την άνοιξη. Είναι διαχρονικό και… κουλ και ταιριάζει με όλα: από το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι μέχρι και με τα πιο ρομαντικά σου φορέματα. Τόλμησε και επίλεξε ένα σε έντονο χρώμα, όπως το μπορντώ ή το σμαραγδί και ξεχώρισε!

jacketsforspring_3.jpg

4. Βomber jacket: To bomber jacket έχει μπει για τα «καλά» στην ζωή μας και αυτή την σεζόν. Είναι το ιδανικό μπουφάν για να σου αποδώσει το απόλυτο urban look που πάντα αναζητούσες. Μην φοβηθείς να πειραματιστείς με τα χρώματα και κυρίως με τα prints, καθώς ένα τέτοιο jacket σε leopard ή floral μοτίβο, θα δώσει ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σου!

jacketsforspring_4.jpg

5. Tweed jacket: Ένα tweed jacket είναι διαχρονικό και κομψό αλλά και μοντέρνο παράλληλα. Θα αναβαθμίσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις στο γραφείο αλλά και στην βραδινή σου έξοδο.

jacketsforspring_5.jpg

6. Kαμπαρντίνα: Είναι ένα ρούχο διαχρονικό και απαραίτητο κυρίως για τις βροχερές ημέρες του Μαρτίου. «Παίξε» εκ του ασφαλούς και προτίμησε μια στα βασικά χρώματα του μαύρου και του μπεζ, για να την φοράς μια ζωή!

jacketsforspring_6.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί να επενδύσεις σε ένα λευκό jean αυτή την άνοιξη

Η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

FASHION TRENDS

10 κοινά λάθη στο styling που μπορούν να καταστρέψουν ένα outfit

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και μπορούν να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα όμορφη προσπάθεια.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;