Skip to main content

FASHION TRENDS

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Τα 4 (σημαντικότερα) trends που ξεχωρίσαμε

Με την εγγύηση των Γάλλων σχεδιαστών!


Κέλλυ Νόβακ

Θα είμαι ειλικρινής. Η φετινή Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου (αν όχι όλες), ήταν ξεκάθαρα η καλύτερη απ’ όλες τις υπόλοιπες. Οι Γάλλοι σχεδιαστές ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν -προφανώς- και με την ξεχωριστή δημιουργικότητά τους καταφέρνουν πάντα να εντυπωσιάζουν με τις συλλογές τους. Έτσι, λοιπόν, και μέσα από αυτές τις -σημαντικές για την μόδα- 7 μέρες, ξεχώρισα τις 4 πιο σημαντικές τάσεις, τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσεις από την νέα σεζόν.

Δες ποιες είναι και είμαι σίγουρη ότι θα τις λατρέψεις όλες!

1. Mini φούστες σε Α γραμμή:  Τα «μίνι» κάνουν την επανάστασή τους με μια 70s αισθητική και φοριούνται από τα πιο casual looks μέχρι και το βράδυ για ατελείωτο χορό !Είναι girly και σέξι. Kai to kal;yteroq Tαιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους.

falltrends_pfw_1.jpg

2. Color Blocking: Επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ! Οι ατέλειωτοι συνδυασμοί χρωμάτων μαζί με τα πιο ενδιαφέροντα σχέδια και σχήματα στα ρούχα, κάνουν το καθημερινό σου ντύσιμο πιο διασκεδαστικό από ποτέ!

falltrends_pfw_2.jpg

3. Μακριά μανίκια: Ξέχασε για λίγο τα τρουακάρ μανίκια και κάνε πιο εκκεντρικό το ντύσιμό σου, με πουλόβερ των οποίων τα μανίκια είναι super μακριά! Οι Γάλλοι σχεδιαστές σε προσκαλούν να φύγεις από τα τετριμμένα και δοκιμάσεις κάτι πιο ιδιαίτερο στο ντύσιμό σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουν κάθε εμφάνισή σου ξεχωριστή. Άσε που δεν θα κρυώνουν πια τα χέρια σου…

falltrends_pfw_3.jpg

4. Αξεσουάρ για τον λαιμό: Τα ειδικά κολάρα για το λαιμό, αντικαθιστούν τα μαντήλια αλλά και τα κολιέ και η χρήση τους είναι πολλαπλή. Σε κρατάνε ζεστή όλο τον χειμώνα αλλά και κομψή παράλληλα. Ειδικά αν είσαι από αυτές που βαρίεσαι να φοράς κασκόλ όλη την ώρα, τότε οι Γάλλοι σχεδιαστές βρήκαν την λύση στο πρόβλημά σου!

falltrends_pfw_4.jpg

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί να επενδύσεις σε ένα λευκό jean αυτή την άνοιξη

Η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή

FASHION TRENDS

7 floral φορέματα για την άνοιξη, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά

Οι προτάσεις της fashion editor του AllYou, για μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας τώρα που οι μέρες μεγαλώνουν

FASHION TRENDS

10 κοινά λάθη στο styling που μπορούν να καταστρέψουν ένα outfit

Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και μπορούν να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα όμορφη προσπάθεια.

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια