Skip to main content

FASHION TRENDS

In the army now: 3 τρόποι να φορέσεις το military style

Παρουσιάσου!


Κέλλυ Νόβακ

Το military στιλ επιστρέφει δυναμικά και είναι πλέον και επίσημα ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Δες παρακάτω 3 fashionable τρόπους για να το φορέσεις και να είσαι πάντα στην μόδα!

1. Total look: Τα total looks, είτε είναι ένα όλομαυρο σύνολο, είτε -σε αυτή την περίπτωση- ένα total στρατιωτικό στιλ, αποδίδει πάντα μια κομψότητα. Δοκίμασε ένα total military look και συνδύασέ το με χρυσά αξεσουάρ και ένα ζευγάρι ankle boots, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

cameoprint_1.jpg

2. Colors: Τόλμησε κάτι διαφορετικό και φόρεσε military ρούχα σε... παραλλαγή. Το military σχέδιο κυκλοφορεί και σε άλλες αποχρώσεις, όπως του κόκκινου, του πορτοκαλί αλλά και του άσπρου-μαύρου. Προτίμησε, λοιπόν, ένα τέτοιο σακάκι σε έντονο χρώμα και ξεχώρισε με την εμφάνισή σου. 

cameoprint_2.jpg

3. Embellishments: Γίνε η... master του mix & match και συνδύασε τα military ρούχα σου, όπως ένα σακάκι, με ένα φόρεμα ή μια φούστα που έχουν ιδαίτερα στολίδια, κεντήματα ή παγιέτες. Η αντίθεση των δύο υλικών και των υφών, δημιουργεί ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα, που θα ζηλεύει και η πιο έμπειρη fashionista!

cameoprint_3.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού

Προτεινόμενα